22 Ağustos’taki dolunayın güzelliğini izlemek için Assos Sunaba Kasrı Otel doğru adres!

Gökyüzünün bir renkten diğerine geçiş yaptığını görmek ve gecenin karanlığı tamamen hâkim olana kadar manzarayı seyretmek benzersiz bir deneyim.

  • 19 Ağustos 2021
  • 22 Ağustos’taki dolunayın güzelliğini izlemek için Assos Sunaba Kasrı Otel doğru adres! için yorumlar kapalı
  • 510 kez görüntülendi.
22 Ağustos’taki dolunayın güzelliğini izlemek için Assos Sunaba Kasrı Otel doğru adres!

Gökyüzünün bir renkten diğerine geçiş yaptığını görmek ve gecenin karanlığı tamamen hâkim olana kadar manzarayı seyretmek benzersiz bir deneyim. Güneşin çekilmeye başladığı anlarda dört bir yanı saran görsel şöleni izleyebileceğiniz Assos Sunaba Kasrı Otel; eşsiz doğası, yemekleri, denizi ve tarihi mirasları ile misafirlerini ağırlıyor. 

Ağustos’ta Gökyüzünde Şölen Var

Eğer güzel bir tatil akşamını doğayla iç içe yaşamak, akşamüstü buluşmalarının ve gece boyu devam edecek keyifli sohbetlerin tadını çıkarmak istiyorsanız Sunaba Kasrı Otel doğru adres…Şehrin ışıklarından uzak, yıldızların çıplak gözle görülebildiği Sunaba Kasrı Otel’de    22 Ağustos’ta meydana gelecek dolunayın güzelliğini izleyip, güneşi kıskandıran manzaranın tadını, ikram edilen ilk içeceklerinizle birlikte çıkarabilirsiniz. Çıplak gözle gözlemlenebilecek bu gökyüzü şölenini izlemek ve kayan yıldızlara bakıp dilek tutmak için en güzel yerlerden biri de Sunaba Kasrı Otel olacak.

Kozlu sahilindeki özel plajı ile köy sessizliğinde ev sıcaklığını tam anlamıyla yaşatan Sunaba Kasrı Otel, bölgenin yerel üreticilerinden tedarik edilen malzemelerle hazırlanan lezzetli yemekleri, çiçeklerle bezenmiş bahçesi ve terası ile misafirlerine huzurlu, sakin ve doğayla iç içe bir ortam sunuyor. 

Sunaba Kasrı Otel; İstanbul’a 420 km, Çanakkale’ye 80 km, Ayvacık ilçesine 13 km, Assos Antik Kente 8.5 km, Kadırga koyuna 7.5 km ve anlaşmalı olduğumuz Kozlu sahildeki Şamata plaja 10 dakika uzaklıkta.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı