43. İstanbul Maratonu’nun Akıllı Saat Sponsoru Amazfit

World Athletics’in yol yarışlarında Elite Label kategorisinde gösterdiği ve dünyanın kıtalar arası koşulan tek maratonu olma özelliği taşıyan İstanbul Maratonu’nun 43.

  • 03 Kasım 2021
  • 43. İstanbul Maratonu’nun Akıllı Saat Sponsoru Amazfit için yorumlar kapalı
  • 389 kez görüntülendi.
43. İstanbul Maratonu’nun Akıllı Saat Sponsoru Amazfit

World Athletics’in yol yarışlarında Elite Label kategorisinde gösterdiği ve dünyanın kıtalar arası koşulan tek maratonu olma özelliği taşıyan İstanbul Maratonu’nun 43.’sü 20.000 kişinin katılımıyla 7 Kasım'da gerçekleştirilecek. Giyilebilir cihazlar ve akıllı teknolojilerde dünya lideri Amazfit’in Akıllı Saat Sponsoru olarak yer aldığı İstanbul Maratonu birbirinden renkli aktivitelere ve maraton koşusuna ev sahipliği yapacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenecek 43. İstanbul Maratonu’nun rekor sayıda Türk ve yabancı sporcunun yanı sıra  7’den 70’e pek çok spor tutkununun katılımıyla gerçekleştirilmesi bekleniyor. Asya’da başlayıp Sultanahmet Meydanı’nda sona erecek olan maratonun “Akıllı Saat Sponsoru” ise sağlıklı yaşam asistanı mottosuyla sunduğu akıllı saat, bileklik teknolojilerindeki öncülüğüyle tanınan küresel akıllı saat markası Amazfit olacak. 

20.000 kişinin katılım göstereceği maratonda katılımcıların ritmini artıracak, maratonu sonuna kadar devam ettirecek çeşitli kurgular da hayata geçirilecek. Bunlar arasında parkur içerisinde DJ performansları, bando ekibi performansı ve dereceye girenlerin ödüllendirilmesi gibi çeşitli aktiviteler yer alacak. 

Amazfit Türkiye Ülke Müdürü Murat Sungur Özkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Spora ve sporcuya her zaman destek olan global bir marka olarak İstanbul'un simgesi haline gelen maratonun bu sene “Akıllı Saat Sponsoru” olduk. Geçtiğimiz aylarda İstanbulluların bu maratona hazırlanmak için takip ettikleri koşularda -İstanbul'u Koşuyorum 10K Caddebostan, Bakırköy, Üsküdar- sponsor marka olarak yer almış ve sporcuların büyük maraton için hazırlanmalarına destek olmuştuk. Bu etapların son ve en büyük ayağının gerçekleştirildiği bu etkinlikte de marka olarak sporcularımızın yanındayız.   Amazfit Türkiye ekibi olarak ülkemizde yaşayan profesyonel sporcuların ve spor severlerin spor faaliyetlerini ve spor deneyimlerini iyileştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Marka olarak İstanbul Maratonu’na da bu anlamda destek vermek ve 7’den 70’e spor severler ile bu heyecanı paylaşmak bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı oluyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı