48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Kırmızı Halı Heyecanı

48.

  • 05 Aralık 2022
  • 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Kırmızı Halı Heyecanı için yorumlar kapalı
  • 240 kez görüntülendi.
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Kırmızı Halı Heyecanı

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu gece sahiplerini buluyor! 

 

Ödül töreni öncesinde ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleri ve harika saçlarıyla Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdiler.

 

Yetenekleri, başarıları ve güçleri ile tanıdığımız Türkiye’nin sevilen sanatçıları, yılın en görkemli gecesi 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüllerine kavuşuyor.

 

Pantene ana sponsorluğunda Hürriyet tarafından düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla ve kombinlerini tamamlayan güçlü ve sağlıklı görünen saçlarıyla göz doldurdu. Pantene önderliğinde gerçekleştirilen BlindLook iş birliği sayesinde görme engelli bireyler de bu sene ilk kez Pantene Altın Kelebek gecesinde kırmızı halı heyecanına ortak olma şansı buldu.

 

Demet Özdemir Koç, Rachel Araz Kiresepi, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı Coşkun, Taro Emir Tekin, Zeynep Bastık, Edis, Bengü, Ebru Yaşar, Sefo, Ceyda Kasabalı, Fırat Albayram, Hafsanur Sancaktutan, Deren Talu, Nisa Bölükbaşı, Onur Seyit Yaran, Fezi Altun, Seçkin Süngüç,   gibi pek çok ünlü isim Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı