Adil Yıldırım Ankaralı okurlarıyla D&R’da bir araya geliyor

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da imza günleri tüm hızıyla sürüyor.

  • 29 Eylül 2021
  • Adil Yıldırım Ankaralı okurlarıyla D&R’da bir araya geliyor için yorumlar kapalı
  • 414 kez görüntülendi.
Adil Yıldırım Ankaralı okurlarıyla D&R’da bir araya geliyor

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da imza günleri tüm hızıyla sürüyor. İlişki koçu ve yazar Adil Yıldırım, flört etmenin inceliklerine değindiği “Flört Etme Sanatı” isimli kitabının imza gününde Ankaralı okurlarıyla buluşuyor. D&R Ankara Tunalı mağazasının ev sahipliği yapacağı etkinlik, 2 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.

 

 

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, kitapseverleri sevdikleri yazarlarla buluşturuyor. Adil Yıldırım, flörtün altın kurallarını anlattığı “Flört Etme Sanatı” isimli kitabı için düzenlenecek imza gününde, D&R Ankara Tunalı mağazasının konuğu oluyor. 2 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek etkinliğin başlama saati ise 16.00.

 

Kitap Hakkında

Flört bir sanattır ve inceliklerini bilirseniz hayatınıza renk katan bir oyun haline gelir.
 Flört etme sanatında başarılı olmak için birtakım becerilere sahip olmanız gerekir ve o noktaya geldiğinizde bu oyundan en çok keyif alan siz olursunuz. İlişki koçu ve yazar Adil Yıldırım bu kitabında Türk toplumunun kadim yarasına dokunuyor. Dünyaca ünlü James Bond filmlerinden örnek flört sahneleri veriyor, sırtlan erkeklerden avcı kadınlara uzanan geniş yelpazeyi anlatıyor ve en gizemli flört taktiklerini ilk defa açıklıyor: Neden flört edemiyoruz? Flörtün altın kuralı nedir? Flörtü kim başlatır? Flörtün amacı nedir? Flört etme sanatında nasıl başarılı olabilirsiniz?

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı