Aliağa’da Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programı kapsamında organize edilen “Cumhuriyet Kupası Okullar Arası Futbol Turnuvası” başladı.

  • 06 Ekim 2021
  • Aliağa’da Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Başladı için yorumlar kapalı
  • 433 kez görüntülendi.
Aliağa’da Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programı kapsamında organize edilen “Cumhuriyet Kupası Okullar Arası Futbol Turnuvası” başladı. 3 kategoride 30 okul takımının katıldığı turnuvanın final maçları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda oynanacak.

 

Aliağa Belediyesi, Aliağa Kaymakamlığı, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aliağa Futbol Kulübü ve Yeniçeriler Taraftarlar Derneği işbirliğiyle düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvasının açılış karşılaşması Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu ve Aliağa Mehmet Saka İlköğretim Okulu arasında oynandı. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçı veliler ve öğretmenler de heyecanla takip etti.

 

ÖĞRETMEN DEMİRLİ: 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ ŞİMDİDEN COŞKU İLE KUTLANMAYA BAŞLADI

Aliağa Mehmet Saka İlköğretim Okulu Beden Eğitim Öğretmeni Rahşan Demirli, “Turnuvaya ilkokul öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız ile geldik. Aliağa Belediyesi’nin ve Aliağaspor FK’nın hazırlamış olduğu bu güzel organizasyon, “Cumhuriyet Kupası” olduğu için bizi daha çok heyecanlandırdı. Çocuklarımız da çok heyecanlı, çok güzel bir atmosfer. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız şimdiden coşku ile kutlanmaya başladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İLK GÜN 4 KARŞILAŞMA OYNANDI

Cumhuriyet Kupası Okullar Arası Futbol Turnuvası’nda ilk gün Mehmet Saka- TOKİ İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu- Helvacı İlkokulu, Atatürk İlkokulu- Namık Kemal İlkokulu, Fatih İlkokulu- Petkim İlkokulu arasında maçlar oynandı.

 

3 KATEGORİDE 30 OKUL TAKIMI CUMHURİYET KUPASINDA

Turnuvaya 12 İlkokul, 10 Ortaokul ve 8 Lise takımı olmak üzere 30 takım katıldı.  Turnuvada karşılaşmalar, Aliağa’da bulunan ilköğretim, ortaokul ve lise düzeyi okullar arasında 6-29 Ekim tarihleri arasında oynanacak. Tüm karşılaşmalar Aliağa Yeniçeriler Taraftar Derneği merkez halı sahasında oynanacak. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan okul ise Cumhuriyet Kupası ile ödüllendirilecek.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı