Altınoluk Voleybol Rahat Kazandı

TVF Kadınlar 1.

  • 05 Şubat 2023
  • Altınoluk Voleybol Rahat Kazandı için yorumlar kapalı
  • 219 kez görüntülendi.
Altınoluk Voleybol Rahat Kazandı

TVF Kadınlar 1. Lig A Grubu’nun 17. Haftasında Edremit Belediyesi Altınolukspor sahasında konuk ettiği Vakıfbank’ı 3-0 mağlup etti. Edremit temsilcisi bu galibiyetle A Grubu’nda üçüncü sırada ki yerini korudu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen Edremit Belediyesi Altınolukspor A Grubu’nun 17. Hafta mücadelesinde Vakıfbank ikinci takımını konuk etti. Güre Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada iyi başlayan ev sahibi ilk seti 25-19 alarak 1-0 öne geçti. İkinci periyotta konuk ekip maça ortak olmak isterken karşılıklı sayılarla büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Periyodun sonunda hata yapmayan Körfezin Sultanları seti 25-23 alarak durumu 2-0 yaptı. Üçüncü periyotta ev sahibi ekip maçı kazanmak, konuk Vakıfbank ise oyunu dördüncü sete taşımak için savunmada ve hücumda çok dikkatli mücadele etti. Çekişmeli geçen son sette Edremit temsilcisi sürprize izin vermedi ve seti 25-23 alarak maçı 3-0 kazanmayı başardı.

Bu sonuçla üst üste altıncı galibiyetini alan Edremit Belediyesi Altınolukspor A Grubu’nda lider Göztepe ve ikinci sıradaki İstanbul BŞB’nin ardından zirve takibini sürdürdü

Karşılaşmayı Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, Edremit Belediyesi Altınolukspor Başkanı Filiz Sırma Uluç, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor Başkanı M. Agâh Ferhatoğlu, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar takip etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı