Ana Sigorta'dan Sektörde Bir İlk: “Tastamam Kasko"

Ana Sigorta tarafından tüketici ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan “Tastamam Kasko”, kaza ve çalınma gibi standart risklere ilave olarak mekanik arıza kaynaklı risklere karşı da teminat sunarken, aynı zamanda sigortalının aracına “geri alım opsiyonu” sağlayan, sektörün ilk ve tek kasko ürünü olma özelliğini taşıyor.

  • 19 Mayıs 2023
  • Ana Sigorta'dan Sektörde Bir İlk: “Tastamam Kasko" için yorumlar kapalı
  • 168 kez görüntülendi.
Ana Sigorta'dan Sektörde Bir İlk: “Tastamam Kasko"

Ana Sigorta tarafından tüketici ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan “Tastamam Kasko”, kaza ve çalınma gibi standart risklere ilave olarak mekanik arıza kaynaklı risklere karşı da teminat sunarken, aynı zamanda sigortalının aracına “geri alım opsiyonu” sağlayan, sektörün ilk ve tek kasko ürünü olma özelliğini taşıyor. Ana Sigorta Genel Müdürü Arda Tuncay” Ana Sigorta olarak hedefimiz yenilikçi ürünlerle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve pazarın büyümesine katkı sağlamak” dedi.

“İyi Olmak Zorunda” sloganıyla 2023 yılına giren Ana Sigorta, “üçüncü el” konseptiyle “Tastamam Kasko”yu araç sahiplerinin kullanımına sundu. Ana Sigorta tarafından sunulan ve sektörde bir ilk olan Tastamam Kasko poliçesi; sigortalının aracını kaza ve çalınma gibi risklere ilave olarak hem mekanik arıza kaynaklı risklere karşı koruyor hem de sigortalıya, yeni satın alınan aracı Ana Sigorta’ya iade etme opsiyonu veriyor. Poliçe sahipleri Tastamam Kasko’nun geri alım güvencesiyle, yeni satın aldıkları veya kullanmakta oldukları araçlarını araç rayiç bedelinin minimum yüzde 80’inden başlayan tekliflerle Ana Sigorta’ya iade edebiliyorlar. 

Ana Sigorta Genel Müdürü Arda Tuncay, Tastamam Kasko ürününün sektörde benzeri olmayan bir şekilde üç ayrı güvenceyi tek bir kasko poliçesi ile araç sahiplerine sunduğuna dikkat çekerken, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tastamam Kasko poliçemiz ile en geniş kasko teminatına ilaveten 1 yıl mekanik arıza teminatını ve piyasa değerinin minimum yüzde 80’ine kadar araç geri alım güvencesini tek bir poliçede müşterilerimize sunuyoruz. Bunun yanı sıra Tastamam Kasko’nun ‘Üçüncü El’ özelliği ile de aracınızdan memnun kalmazsanız, aracınızı, rayicinin minimum yüzde 80’inden başlayan tekliflerle geri alım garantisi opsiyonu sunuluyor.”

Kaskoda Düşük Fiyata Aldanmayın

Kasko branşındaki yanıltıcı fiyat rekabetine de işaret eden Arda Tuncay, araç sahiplerinin satın aldıkları kasko poliçesinin içerdiği teminatları çok iyi analiz etmeleri gerektiğini belirtti. Tuncay, sözlerine şöyle devam etti:

“Bizim Ana Sigorta olarak hedefimiz, yenilikçi ürünlerle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırırken, pazarın büyümesine de katkı sağlamak. Araç sahipleri için kasko poliçesi satın alırken düşük fiyata aldıkları kasko tekliflerini sorgulamalarının önemini vurgulamak isterim. Aksi halde olası bir hasar anında, gerek teminat içeriği gerekse hasar anında sunulan asistans hizmetleri anlamında düşük fiyata aldıkları kasko poliçesinin temel beklentilerini karşılamadığını olumsuz bir deneyimle öğrenmiş oluyorlar. Bunun yanı sıra sigorta şirketinin ve acentenizin kredibilitesi ve yetkinliği de çok önemli. Trafik poliçenizi dilediğiniz şirketten alabilirsiniz çünkü standart bir ürün. Ancak kasko poliçenizi güvendiğiniz bir şirketten veya acenteden satın almanızı öneririm”.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı