Aşkın tutkulu sesi Buika 17 Eylül’de Zorlu PSM’de!

İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika, 9.

  • 31 Ağustos 2021
  • Aşkın tutkulu sesi Buika 17 Eylül’de Zorlu PSM’de! için yorumlar kapalı
  • 597 kez görüntülendi.
Aşkın tutkulu sesi Buika 17 Eylül’de Zorlu PSM’de!

İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika, 9. sezonuna başlayan Zorlu PSM’de, 17 Eylül akşamı uzun bir aradan sonra Türkiye’deki hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. 

 

İkinci albümü Mi Niña Lola” ile İspanyol Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Prodüksiyon’ ve ‘En İyi İspanyolca Albüm’ dallarında ödül alan, “El Ultimo Trago” albümü ile de ‘En İyi Tropikal Albüm’ Grammy'sini kucaklayan Buika, 56. Grammy ödüllerinde “La Noche Mas Larga” albümü ile 'En İyi Latin Caz Albümü’ ve 17. Latin Grammy ödüllerinde 'Si Volvere’ şarkısı ile ‘En İyi Kayıt’ kategorisi, 60. Grammy ödüllerinde ise Dünya Müziği dalında “Para Mi” single’ı ile aday gösterildi. Geçtiğimiz yıl Buika ve Santana'nın uzman eleştirmenler tarafından tam not alan şarkısı, "Yo me lo merezco" 2020 yılı 'En İyi Rock Şarkısı' kategorisinde Latin Grammy adayı oldu.  

 

Yorumculuk kariyerinin yanında “Vivir Sin Miedo” albümündeki şarkılara kendi imzasını atmış olan Buika, kariyeri boyunca Reggae, Ragga, Flamenko, R&B, Afrobeat ve Gospel’i muhteşem bir şekilde harmanlarken, önceki çalışmalarında da Flamenko ile Caz’ı bir araya getirdiği tarzı ile Flamenko’yu farklı boyutlara taşıyor. 

 

2019’da Luz Casal ile “Morna” şarkısında unutulmaz bir düete imza atan şarkıcı, NPR radyosu tarafından 'Özgürlüğün sesi' olarak anılıyor. 

 

Son olarak Carlos Santana’nın “Africa Speaks” adlı son albümünde, Carlos Santana'nın akorları eşliğinde müzikseverlerin büyük beğenisini toplayan Buika, önümüzdeki günlerde yeni albümünü müzikseverlerle buluşturacak.   

 

Buika, 17 Eylül’de Zorlu PSM sahnesinde hayranlarına yepyeni şarkılarının yanı sıra kariyerinin unutulmazlarını da söyleyerek muhteşem bir müzik şöleni yaşatacak.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı