Audi “quattro-unbound” ile Contemporary Istanbul’da

Audi’nin sponsorları arasında yer aldığı Contemporary Istanbul başladı.

  • 08 Ekim 2021
  • Audi “quattro-unbound” ile Contemporary Istanbul’da için yorumlar kapalı
  • 414 kez görüntülendi.
Audi “quattro-unbound” ile Contemporary Istanbul’da

Audi’nin sponsorları arasında yer aldığı Contemporary Istanbul başladı.  

16. Contemporary Istanbul’da, 47 galeri ve 436 sanatçının 1240 eseri yer alıyor. 

Contemporary Istanbul’un resmi taşıyıcı sponsorluğunu üstlenen Audi “quattro – unbound” isimli video art çalışmasıyla etkinlikte yer alıyor. 

Küresel sanat dünyasının en prestiji etkinliklerinden biri olan ve her yıl en etkili sanat koleksiyonlarını bir araya getiren Contemporary Istanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nın 16’ıncı edisyonu, 7-10 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbulda düzenleniyor.

Marka stratejisinin odağına her zaman insanı ve insanın etkileşimde bulunduğu alanları alan Audi, sanatı da bu etkileşimlerin en yüksek oranda yaşandığı platformlardan biri olarak değerlendiriyor. Audi sanat eserlerine yönelik geleneksel yaklaşımı değiştiren ve tıpkı markanın kendisi gibi ilerici fikirleri somutlaştıran ve modern trendleri yansıtan ilerici, deneyimsel yaklaşımları ve etkinlikleri destekliyor. Bu yaklaşımla dünyanın önde gelen çağdaş sanat etkinliklerinden biri olan Contemporary Istanbul’un bu yılda destekçileri arasında yerini aldı. 

Geçtiğimiz yıl pandemi kısıtlamaları nedeniyle online ortamda düzenlenen ve bu yıl Tersane İstanbul’da sanatseverlerle buluşan Contemporary Istanbul’da Audi de “quattro – unbound” isimli özel bir video art çalışmasıyla yer alıyor. Audi ayrıca etkinlik süresince fuarın VIP transferlerini de gerçekleştiriyor. 

quattro’yu sanat eserine dönüştürdü

Audi Contemporary Istanbul için efsanevi çekiş sistemi quattro’yu sanata dönüştürdü. quattro için hazırlanan “unbound” video art çalışması; zorlu hava koşullarına meydan okuyan eşsiz quattro teknolojisinden aldığı ilhamla, çizgilerin sadeliğini, müziğin sürükleyici ritmiyle bir araya getiriyor ve izleyicilerine dinamik bir deneyim yaşatıyor.  “quattro unbound” Sanatseverlerle fuar boyunca T8 holünde buluşacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı