Bahçe Sineması’nda Sinema Keyfi Kelebekler ile Devam Ediyor

URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.

  • 25 Ağustos 2021
  • Bahçe Sineması’nda Sinema Keyfi Kelebekler ile Devam Ediyor için yorumlar kapalı
  • 477 kez görüntülendi.
Bahçe Sineması’nda Sinema Keyfi Kelebekler ile Devam Ediyor

URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleştirilen KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nda Eylül ayının ilk filmi Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması Jüri Büyük Ödülü kazanan ilk ve tek yerli yapım olarak tarihe geçen “Kelebekler.” Dram komedi türünün en başarılı örneklerinden biri olan Kelebekler’i yemyeşil bir ortamda, yıldızların altında izlemek istiyorsanız biletinizi şimdiden alın.

 

KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de her Salı gerçekleşen ve film gösterimlerinin yanı sıra film konseptine uygun DJ performansından mini konserlere farklı içeriklerin de yer aldığı KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nda beyazperde keyfi Eylül ayında da devam ediyor. 7 Eylül akşamı Bahçe Sineması’nda 2018 yılında Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması Jüri Büyük Ödülü kazanan ilk ve tek yerli yapım olarak tarihe geçen Kelebekler sinemaseverlerle yeniden buluşuyor. 

 

Tolga Karaçelik’in yönettiği ve Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin ile Serkan Keskin’in oynadığı Kelebekler’in konusu kısaca şöyle: 30 yıl ayrı kaldıktan sonra, babaları 3 çocuğunu köydeki evlerine çağırır. En büyükleri, Cemal, onları alır ve bu garip köye doğru yola çıkarlar. Yıllardır bir araya gelmeyen ve birbirini çok az tanıyan üç kardeş köye vardıklarında babalarının öldüğünü öğrenirler. Babaları, vasiyetinde köyün acayipliklerinden biri olan kelebeklerin geliş zamanında gömülmeyi istemiştir. Kardeşler birbirlerinin kim olduğunu anlamaya çalışırlar. 

 

Akşamın müzikleri için ise DJ kabininde Discolog yer alacak. Son dönemlerde Türkçe mix’leriyle dikkat çeken İstanbul merkezli disko’nun usta çocuğu olarak tanınan DJ, prodüktör ve ses mühendisi Discolog, kendi hazırladığı set listi ile yıldızların altındaki film akşamına renk katacak. 

 

Tüm hijyen önlemleri alındı

Pandeminin başından itibaren aldığı koronavirüs tedbirlerini hassasiyetle uygulamaya devam eden KüçükÇiftlik Park, sinema tutkunlarını pandemi şartlarına uygun olarak sınırlı sayıda kapasite ile ağırlayacak. Online biletleme sisteminin kullanılacağı etkinliklerde misafirler ateş ölçümü yapılarak alana alınacak, ortak alanların hijyeni en üst düzeyde sağlanacak. 

Künye:

Yönetmen: Tolga Karaçelik
Oyuncular: Tolga Tekin, Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ
Yapım: 2018
Tür: Dram, komedi
Süre: 117 dakika
Dil: Türkçe
TR Dublaj / 13+ , Olumsuz İçerik

 

Biletler Biletix’te…

 

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması Takvimi

14 Eylül Salı                Söz Senettir

21 Eylül Salı                Caphernaum

28 Eylül Salı                Ahlat Ağacı

5 Ekim Salı                  Lux Aeterna

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı