Baja Bolu Nefes Kesti

Bitci.

  • 07 Aralık 2021
  • Baja Bolu Nefes Kesti için yorumlar kapalı
  • 380 kez görüntülendi.
Baja Bolu Nefes Kesti

Bitci.com 2021 TOSFED Baja Kupası’nın üçüncü ayağı, Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü (BOLOFF) tarafından 04-05 Aralık tarihlerinde organize edildi.

16 araç ve 32 sporcunun mücadele ettiği olan Baja Bolu, 03 Aralık Cuma günü Tarihi Bolu Valiliği önünde verilen seremonik start ile başladı. Ekipler 04 Aralık Cumartesi günü Demirciler-Aladağ arasında yer alan Moonsport etabını geçerek ilk günü tamamlarken, 05 Aralık Pazar günü de Çakmaklar bölgesinde yer alan 14 Burda etabında zorlu doğa ve hava şartlarına karşı mücadele ettiler.

Can-Am X3 ile yarışan İsrafil Akyüz-Timur Sancak ekibinin 03.43:09 süre ile genel klasman ve sınıf SSV'de ilk sırada tamamladığı yarışın ikincisi 18 saniye farkla Can-Am X3 ile yarışan Barbaros Yangın- Ali Osman Kutanoğlu ekibinin oldu. Yarışın genel klasman üçüncülüğünü ise 03.45:27 toplam zamanı ile Mitsubishi L200 ile yarışan Batuhan Korkut-Mert Tepe ekibi elde etti. Korkut-Tepe ekibi aynı zamanda yarışın TH 2.1 sınıfı birincisi olurken, TH 1.1'de Mert Becce-Sertaç Tatar, TH 1.2'de de Bener Baş-Yavuz Türkmen ilk sırayı paylaştılar.

Dereceye giren sporcular ödüllerini Bolu Kültür ve Turizm il Müdürü Hakan Doğanay, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve organizasyon yetkililerinden aldılar.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı