Başkan Ali Hikmet Akıllı: Hakimiyet Yeniden Milletimizin Olacak

Akıllı, ‘’ 100.

  • 24 Ağustos 2021
  • Başkan Ali Hikmet Akıllı: Hakimiyet Yeniden Milletimizin Olacak için yorumlar kapalı
  • 560 kez görüntülendi.
Başkan Ali Hikmet Akıllı: Hakimiyet Yeniden Milletimizin Olacak

Akıllı, ‘’ 100.’ncü Yıl’da Polatlı’dan Sözümüz; Milletin İktidarını Kuracağız, Hakimiyet Yeniden Milletimizin Olacak‘’

 
Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı tarafından, gerçekleştirilen CHP Polatlı İlçe Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı 22 Ağustos gününün Milli Mücadele bakımından önemine dikkat çekerek ‘’ Sakarya Muharebesinin başladığı bugün Milli Mücadele’nin son kalesi Polatlı’dan ifade etmek isterim ki; Sözümüz, hedefimiz ve gayretimiz, Milletimiz ile birlikte Milletin İktidarını kurarak, Hakimiyeti yeniden aziz Milletimize vermek üzerinedir.  ‘’ dedi. Toplantıya,   CHP Ankara  İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri,İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Turgut ve önceki dönem CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener’in yanı sıra  CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer ve CHP Ankara  Milletvekil Levent Gök katıldı.
 
Akıllı, ‘’ Tek yol birliktelik ve bütünlük, Tek Hedef; Halkın İktidarı ‘’
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı yaptı. Avcı, konuşmasında şunları söyledi: “ Sakarya Zaferi’nin 100. yılını kutluyor, Milli mücadele kahramanlarımızı başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. İl başkanımız, meclis üyelerimiz ve milletvekillerimiz birçok kez ilçemize geldi ve birlikte  sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, köy ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdik. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da partimizi iktidara taşıma noktasında planlı programlı bir çalışma içerisinde olmayı hedefliyoruz. ‘’
 
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü emekçilerinin ve parti üyelerinin fikir paylaşımlarının ardından kürsüye çıkan, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, birlik, bütünlük mesajları vererek tek hedef olarak ‘’ Halkın İktidarı’’ nı işaret etti. TBMM’nin dolayısyla milletin iradesinin yok sayıldığı tek adam rejiminin ülkeyi ve toplumun tüm kesimlerini getirdiği noktaya dikkat çeken Akıllı, bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi’nin mücadelesinin bu yönüylebir  Milli Mücadele olduğunu vurguladı.
Akıllı,’’ Polatlı’da 25 yıldır Yapılmayan Altyapı Çalışmalarını Başlattık. Biz, İnsan Odaklı Sosyal Demokrat Belediyecilik Kavramını Kuran ve Yaşatanlarız ‘’
 
Polatlı’yı  en çok ziyaret eden İl Başkanlığı olduklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, ‘’ Ekonomi Masası heyetimizle Genel Başkan Yardımcılarımız, Parti Meclisi Üyelerimiz, Milletvekillerimiz ve tüm birimlerimizle,  İl Yönetimimiz Polatlı’da olduk. Ticaret ve ekonomiye yön veren STK temsilcilerimizle buluştuk, tarım ile ilgili müteakip kereler Polatlı’ya geldik, Ticaret Borsası, Ziraat Odası ve kırsal mahallelerdeki çiftçilerimizle üreticilerimizle buluştuk. Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Muhtarlarımızla buluşmalar gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarını yerinde takip ettik. Bu anlamda Polatlı halkımızla sürekli iletişim halindeyiz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından şehir merkezinde İçme suyu şebeke bağlantıları bildiğiniz üzere devam ediyor, şebeke bağlantıları biten caddeleri sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyoruz. 36 km grup yollarımızın sıcak asfalt serimlerini tamamlandı. Diğer köy grup yollarının soğuk asfalt çalışmaları da devam ediyor. Bunların yanı sıra hayata geçmekte olan ve devam eden projeleri de takip ediyoruz. Polatlımızda 25 yılda yapılamayan çalışmalar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile yapılıyor olması, sosyal demokrat belediyeciliğin yurttaş neznindeki memnuniyeti bakımından özellikle vurgulanması gereken bir gerçekliktir. Özellikle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara halkımız sıradan belediyecilik anlayışı dışında Ankara’mıza şeffaf, katılımcı, sosyal, demokrat belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam etmektedir.’’ İfadelerinde bulundu.
 
Akıllı, ‘’ Örgütümüzün Önerileri, Bizi Yerelden Genele İktidara Taşıyacak Yol Haritamızdır ‘’
Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Örgütü’nün düzenlediği Genişletilmiş Danışma Kurulu’nun tarih bakımından anlamlı, fikir üretimi ve öneriler bakımından oldukça faydalı geçtiğini kaydederek, ‘’ Başkentimizde tüm ilçe örgütlerimiz, önümüzdeki ilk genel seçimin Cumhuriyet değerlerimizin korunması, ölümsüz önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin yeniden can bulması ve yurttaşlarımızın her alanda insanca yaşamasının sağlanması bakımından milli bir mücadele olduğunun bilincinde… 83 milyon yurttaşımız için,  420 kilometre ‘’ Hak, Hukuk, Adalet ‘’ diyerek bir Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştiren Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde İktidara Yürüyüşümüzün kutup yıldızı, tüm örgütlerimizdeki Cumhuriyet Halk Partili gönüldaşlarımızın fikirleri, önerileri ve gayretleridir. Halkımız için halkımızla birlikte bunu başaracağız. ‘’ dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı