Başkan Bünyamin Önel’den MHP Mezitli’ye Ziyaret

S.

  • 12 Ağustos 2021
  • Başkan Bünyamin Önel’den MHP Mezitli’ye Ziyaret için yorumlar kapalı
  • 665 kez görüntülendi.
Başkan Bünyamin Önel’den MHP Mezitli’ye Ziyaret

S.S Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Meclis Üyesi Bünyamin Önel, beraberindekilerle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Mezitli İlçe Başkanı Kamil Durmuşoğlu ve çalışma ekibini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Mezitli İlçe Başkanı Kamil Durmuşoğlu, “Bu ziyaret bizler için oldukça anlamlı ve önemli bir ziyaret oldu. Esnaflarımızın sorunları ile parti olarak yakından ilgileniyoruz. Her bir esnafın sorunu bizim için ayrı bir öneme sahip. Mezitli ilçemiz için sizlerle birlikte çalışmalarımız daha da hız kazanacaktır” dedi.

S.S Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Meclis Üyesi Bünyamin Önel ise, “Başkanımızla esnaf sorunları ve Mezitli sorunları İle alakalı güzel hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Kendileri ile birlikte esnaflarımıza neler yapabiliriz? Yaşanan sorunlara nasıl çözümler üretebiliriz? Sorularının yanıtını aradık. Her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olan Sayın İlçe Başkanımız Kamil Durmuşoğlu’na, çalışma arkadaşlarına ve yönetimine saygı Ve sevgilerimizi sunarız” dedi.

Diğer yandan Milliyetçi Hareket Partisi Mezitli Aile Ve Kadından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Aslı Könte, Mezitli Sivil Toplum Örgütü Olarak Mezitli Esnaf Odası Başkanı Mustafa Köç, Mezitli Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Özel, Mezitli Öğrenci Kooperatifi Başkanı Kenan Çil, Mezitli Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kocaoğlu, Yağmur Taksi Durağı Başkanı Gökhan Mete ziyarette hazır bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı