Başkan Kabakçı’dan Malazgirt Zaferi Mesajı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Balçova İlçe Başkanı İbrahim Can Kabakçı,” Malazgirt Zaferi, sadece Türk tarihinin değil, dünya tarihinin de akışını değiştirmiştir.

  • 27 Ağustos 2021
  • Başkan Kabakçı’dan Malazgirt Zaferi Mesajı için yorumlar kapalı
  • 502 kez görüntülendi.
Başkan Kabakçı’dan Malazgirt Zaferi Mesajı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Balçova İlçe Başkanı İbrahim Can Kabakçı,” Malazgirt Zaferi, sadece Türk tarihinin değil, dünya tarihinin de akışını değiştirmiştir. Türk Milleti’nin bin yıllık kaderi olan bu topraklarda Sultan Alparslan önderliğinde bir destan yazılmıştır” dedi.

 

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Balçova İlçe Başkanı İbrahim Can Kabakçı, Malazgirt Zaferinin 950. Yılı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Başkan Kabakçı, “Her yönüyle tarihin sayfalarına altın harflerle yazılan Malazgirt Zaferi, 6 asrı aşkın bir süre dünyaya hak, adalet ve medeniyet dağıtan Osmanlı Devleti’nin hazırlayıcısı ve müjdeleyicisi olmuş; aynı zamanda orta çağın kapanıp yeni çağın başlangıcı olan İstanbul’un fethinin de müjdeleyicisi olmuştur. Bizi bölmek, bin yıllık kardeşlik hukukumuzu yok etmek isteyenler bilmelidir ki; Türk milletinin karakterinin gereği can vererek vatanlaştırdığı bu topraklar bizim vatanımızdır. Milli birliğimize yönelik her türlü terörün, her türlü ihanetin bedelini ödeteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzun hep daim olması dileği ile Malazgirt Zaferi’nin 950. yıldönümünü kutlarken büyük Hakanımız Sultan Alparslan’ı rahmet ve minnetle yad ediyorum. Kanlarıyla destan, cesaretleriyle tarih yazarak bize vatan bırakan tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı