Başkan Karış: “Kilit Parti Olacağız”

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, yapılacak ilk seçimin ardından Gelecek Partisi’nin kilit parti olacağını ifade etti.

  • 19 Ağustos 2021
  • Başkan Karış: “Kilit Parti Olacağız” için yorumlar kapalı
  • 448 kez görüntülendi.
Başkan Karış: “Kilit Parti Olacağız”

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, yapılacak ilk seçimin ardından Gelecek Partisi’nin kilit parti olacağını ifade etti.

Gelecek Partisi İl Başkanı Karış, ülke gündemine ve yapılacak seçimlere dair açıklamada bulundu. Türkiye’nin yönetilemediğini ve son günlerde yaşanan mülteci kriziyle işlerin iyice dayanılamaz hale geldiğini dile getirdi. Gelecek Partili Karış, “AKP iktidarı geldiği noktada yalnızlaşmıştır, öyle yalnızlaşmıştır ki yaptıkları yanlışı dahi yüzlerine söyleyebilecek kimsesi kalmamıştır. Tamamen çıkar ve rant zihniyetiyle ülke amaçsızca bir oraya bir buraya savrulmaktadır” dedi.

 

“TECRÜBELİ KADROLARIMIZLA ÜLKE YÖNETİMİNE TALİBİZ”

AKP’nin kan kaybettiğine dikkat çeken Başkan Karış, erken veya zamanında yapılacak herhangi bir seçimde ise partilerinin kilit rol oynayacağını savundu. Gelecek Partisi kadroları olarak seçimlere hazır olduklarını belirten Gelecek Partisi İl Başkanı Hamit Karış, “Bilgi birikimi yüksek ve tecrübeli kadrolarımızla daha önce deneyimlediğimiz ülke yönetimine bir kez daha talibiz. Ülkeyi bu girdaptan el birliğiyle çıkarıp düzlüğe sokabilir, istikrarı yeniden sağlayabiliriz. Bunun bilincinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve ilk seçimin ardından Türkiye’nin en kilit partisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’NİN VE MERSİN’İN GELECEĞİ OLACAĞIZ”

Mersin özelinde de konuşan Başkan Karış, “İktidar partisi her yerde layığını buluyor. Birçok yerde kaybettiği gibi son seçimlerde Mersin’de de kaybetti. Biz mevcut durumda kentimizde CHP’den sonraki en fazla oyu alacak parti potansiyeline ulaştık ve daha fazlasını da yapabileceğimizi biliyoruz. Türkiye’nin Geleceği, Mersin’in Geleceği olacağız.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı