Başkan Mehmet Akma’dan 2021-2022 eğitim öğretim yılı mesajı

Türkiye Değişim Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

  • 04 Eylül 2021
  • Başkan Mehmet Akma’dan 2021-2022 eğitim öğretim yılı mesajı için yorumlar kapalı
  • 485 kez görüntülendi.
Başkan Mehmet Akma’dan 2021-2022 eğitim öğretim yılı mesajı

Türkiye Değişim Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akma mesajında: “Eğitim Camiamızın Değerli Üyeleri; Saygıdeğer Anne ve Babalar; Sevgili Öğrenciler; Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur” ifadesinin kılavuzluğunda cennet ülkemizin aydınlık yarınlarının, Aziz Milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına kulaç atacağı bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın heyecanını yaşıyoruz.   Bugünün dünyasında yeterlilik ve güçlü temsil için nitelikli ve donanımlı insana ihtiyaç vardır. Çağın ruhunu doğru okumak ve insan kaynaklarımızı doğru yönlendirerek etkin kılabilmek için bilgece dokunuşlara ihtiyaç vardır. İşte okul sıralarındaki çocuklarımız ihtiyaç duyduğumuz nitelikli insan ve bilgelik profilinin kaynağını oluşturmaktadırlar. Ülkemizin her alanda daha da güçlü bir şekilde uluslararası alanda temsil edilmesi hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Bu da çocuklarımızın nitelikli bir eğitim almasıyla mümkündür.

Birbirinden Kıymetli Öğretmenlerimiz!  

Ülkemizin geleceğinin mimarları olduğunuzdan şüphemiz yoktur. Öğrencilerinize bilgiyi aktarmaktan ziyade bilgiye ulaşmanın ve onu paylaşmanın yollarını göstereceğinizden, çağın gereklerine vakıf, özgüveni tam, hedefini bilen şahsiyetler olarak yetiştireceğinizden eminim. Bu zor, meşakkatli fakat kutsal görevinizde sizlere başarılar diliyorum.  

Çok Değerli Anneler ve Babalar!  

Eğitimin ailede başladığı, okulda geliştiği ve toplumda olgunlaştığı gerçeğinden hareketle bin bir cefa ve fedakârlıkla büyüttüğünüz ciğerparelerinizin geleceğe hazırlanmasında okul yönetimleri ve öğretmenlerimizle sürekli işbirliği sağlayacağınıza inanıyorum. Çünkü çocuklarınızın ilk öğretmenleri ve onları en iyi tanıyanlar sizlersiniz. Dolayısıyla onlara güveniniz, güven veriniz, başarısızlık durumlarında onlara umut aşılayıp hayata bağlayınız.

Umudumuz, Geleceğimiz, Sevgili Öğrencilerimiz!

Sizleri gönülden seviyor ve güveniyoruz. Eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarılarınızın devam edeceğine inanıyor, eğitim- öğretim hayatınızda kendiniz, aileniz, memleketiniz, ülkeniz ve tüm insanlık için faydalı çalışmalara imza atmanızı bekliyoruz.  
Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 eğitim-öğretim yılının İlimize, ülkemize ve eğitim camiamıza hayırlı olması temennisiyle, öğrenci ve öğretmenlerimizin ‘İlköğretim Haftası’nı kutluyor, başarılarla dolu bir yıl diliyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı