Baskı ve endüstriyel reklamın geleceği İstanbul'da tanıtılacak

Sektörün heyecanla beklediği Avrasya Bölgesi’nin lider baskı ve endüstriyel reklam fuarı FESPA Eurasia, 2023 yılında ‘Hayallerinizi Canlandırın’ konseptiyle kapılarını açacak.

  • 14 Nisan 2023
  • Baskı ve endüstriyel reklamın geleceği İstanbul'da tanıtılacak için yorumlar kapalı
  • 185 kez görüntülendi.
Baskı ve endüstriyel reklamın geleceği İstanbul'da tanıtılacak

Sektörün heyecanla beklediği Avrasya Bölgesi’nin lider baskı ve endüstriyel reklam fuarı FESPA Eurasia, 2023 yılında ‘Hayallerinizi Canlandırın’ konseptiyle kapılarını açacak. 23-26 Kasım’da İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda geleceğin geniş format baskı ve endüstriyel reklam teknolojileri tanıtılacak. Katılımcılar en son yeniliklerini tanıtırken ziyaretçiler yeni iş fırsatları yakalayacak!

Endüstriyel reklam, dijital baskı, tekstil baskı, serigrafi baskı ve endüstriyel reklam sektörü 23-26 Kasım tarihleri arasında, 10. kez FESPA Eurasia’da buluşacak. Sektörün heyecanla beklediği Avrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia 2023’te, Türkiye’nin sektör liderleri ve küresel markalar, yeni teknolojilerini ve yenilikçi uygulamalarını sergileyecek.

FESPA Eurasia’nın bu yılki konsepti ‘Hayallerinizi Canlandırın!’ olarak açıklandı. Katılımcılar ve ziyaretçiler sektöre dair yeni teknolojileri, ekipmanları, çözümleri, malzemeleri ve çok daha fazlasını fuar sayesinde keşfedebilecek. FESPA Eurasia bu yıl, 23-26 Kasım 2023 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nin (İFM) 1 ve 3. salonlarında düzenlenecek. 

87 farklı ülkeden ziyaretçi çekmişti! 

Başarıyla geçen 2022 yılının ardından FESPA Eurasia 2023 için hazırlıklar hızla devam ediyor. FESPA Eurasia, 2022 yılında bölgeyi İstanbul’da buluşturmuş ve 87 farklı ülkeden ziyaretçi çekerek 10.346 tekil ziyaretçiyi ağırlamıştı. FESPA Eurasia’nın 10 binden fazla ziyaretçiyle bu yıl da rekor sayıya ulaşması bekleniyor. FESPA Eurasia Yönetim Kurulu Üyesi Levent Olcayto, 2023 yılında sektör profesyonellerini önemli fırsatların beklediğini belirterek şöyle konuştu: “FESPA Eurasia, Avrasya Bölgesi’nde yine bir sonraki yılın trendlerini belirleyecek. Sektör profesyonelleri yeni dijital baskı teknolojileri kadar bu teknolojilerle neler yapabileceklerini, yeni pazarlara nasıl giriş yapabileceklerini de keşfedecek. Birçok yeni iş bağlantısının yapıldığı FESPA Eurasia, 80’den fazla ülkeden gelen uluslararası ziyaretçileriyle sektöre 1 milyar dolarlık hareket katıyor. Sektör liderleri ve küresel markalardan oluşan katılımcılar, en yeni teknolojilerini ve uygulamalarını FESPA Eurasia’da sergiliyor.”

Mimaki sponsor oldu

Mimaki, FESPA Eurasia 2023’ün sponsoru olarak, Türk baskı ve endüstriyel reklam endüstrisine olan desteğini sürdürüyor. Firma, fuar alanının en büyük standında tabela ve reklam, tekstil ve giyim, endüstriyel ve 3D ürün gruplarındaki çözümlerini ziyaretçilere tanıtacak. Yakın zamanda tanıtılan yeni modellerin yanı sıra Türkiye’de en çok tercih edilen ürünlerini fuar boyunca sergileyecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı