Beşiktaş-Galatasaray derbisinin heyecanı beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak

Şampiyonluk yarışının kalbi bu pazar Vodafone Park’ta atacak.

  • 28 Nisan 2023
  • Beşiktaş-Galatasaray derbisinin heyecanı beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak için yorumlar kapalı
  • 170 kez görüntülendi.
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin heyecanı beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak

Şampiyonluk yarışının kalbi bu pazar Vodafone Park’ta atacak. Pazar akşamı saat 19.00’da başlayacak dev derbide Beşiktaş evinde lider Galatasaray’ı ağırlayacak. 100’e yakın ülkede 4K canlı yayınlanacak bu kritik maçla ilgili tüm detaylar, gün boyu canlı yayınlarla, Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS’ta olacak.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışının seyrini belirleyecek Beşiktaş-Galatasaray derbisinin heyecanı beIN Sports ekranlarında yaşanacak. Vodafone Park’ta 30 Nisan Pazar günü saat 19.00’da başlayacak dev derbide lider Galatasaray, Beşiktaş’a konuk olacak. Derbide beIN SPORTS’un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de Dolmabahçe’den yapacakları canlı yayınlarla mücadelenin nabzını tutacak. Özel röportajlar, takımların son durumları, detaylı istatistikler ve canlı yayınlarla derbinin coşkusu A’dan Z’ye beIN CONNECT, TOD ve beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak.

Yayın maratonu saat 10.00’da başlıyor

Dev mücadele öncesi takımların son durumlarından en son haberlere, teknik direktörlerin kadro seçimlerinden Dolmabahçe’deki maç atmosferine kadar kritik derbinin nabzı, saat 10.00’dan başlama vuruşuna kadar beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER ekranlarında tutulacak. beIN WEEKEND ile başlayacak derbi heyecanı, canlı yayınlar ve Lig Merkezi gibi programlarla gün boyu devam edecek.

Ayrıca saat 17.00’den itibaren Süper Lig Maç Öncesi programı beIN SPORTS 1 ekranlarında olacak. Yorumcular Feyyaz Uçar, İlker Yağcıoğlu, Emre Aşık ve Tolga Zengin, Güntekin Onay’ın moderatörlüğünde maç öncesinde, devre arasında ve maç sonrasında dev karşılaşmayı her açıdan ele alırken, Seyhan Şaşko, Ali Gültiken ve Mustafa Doğan da saha kenarından derbi heyecanını ekranlara yansıtacak.

Saat 00.00’da başlayacak Trio programında ise Seçim Demirel, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım pozisyonları ve hakem kararlarını masaya yatıracak. Pazar sabahı saat 10.00’da başlayacak özel yayın maratonu 01.00’de Z Raporu ile sona erecek. Burcu Kapu ve Bülent Timurlenk Z Raporu’nda derbiyi ve günün diğer maçlarını değerlendirecek. 

24 stadyum kamerası, 100 kişilik bir prodüksiyon ekibi

Sporseverlerin büyük bir merakla beklediği kritik derbinin heyecanı gün boyunca beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Takımların tesislerden çıkışından başlama vuruşuna kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarında tutulurken, dev mücadelede sporseverler 24 stadyum kamerası ile maçın her anını doyasıya izleyecek. 24 maç kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra 2 motosiklet kamerası da tesislerden takımların gelişine kadar canlı yayınlarla futbolseverlere derbi heyecanını aktaracak. 

Ayrıca 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknoloji ile donatılmış yayın aracı OBVAN’daki 20 kişilik ekiple dev maçın her anı kesintisiz olarak ekranlarda olacak. Dünya genelinde 100’e yakın ülkede canlı yayınlanacak olan karşılaşma, Digiturk’ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce yorum seçeneğiyle de futbolseverlerle buluşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı