Bitcoin Mayıs’tan Bu Yana En Yüksek Seviyesinde

Bitcoin dün hızlı bir yükselişle 55.

  • 07 Ekim 2021
  • Bitcoin Mayıs’tan Bu Yana En Yüksek Seviyesinde için yorumlar kapalı
  • 419 kez görüntülendi.
Bitcoin Mayıs’tan Bu Yana En Yüksek Seviyesinde

Bitcoin dün hızlı bir yükselişle 55.800 seviyesini test etti ancak bu bölgeyi kırmakta başarılı olamadı. Bir süredir dominans olarak pazar payı yüzde 42’lerde kalan Bitcoin fiyat artışı sonrası dominansını yüzde 45’e çıkardı. 

Bir süredir piyasa getirisinin altında seyreden BTC fiyatları yeniden hızlı bir yükseliş yapması sonucu sene sonu 80.000 beklentilerini tazeledi. Açgözlülük endeksinde durum piyasanın satın alma eğiliminde olduğunu gösteriyor. Cüzdanlarda durum ise birikimin deva ettiğini gösteriyor.

ABD’de yarın gelecek olan tarım dışı istihdam ve ortalama saatlik kazanç verileri kripto paraların seyri açısından önemli olacak. Verilerin beklentilerden olumlu gelmesi erken faiz artırımı veya tapering konularını gündeme getirebilir. Bu durumda riskli varlıklara satış gelebilir. Bitcoinde 53.000 seviyesi yakın deste olurken, hareketin başladığı ve ana destek olan 47.500 seviyesi majör destek olarak bulunuyor. Bu destekler test edilip aşağı kırılmazsa Bitcoinde 58.000 seviyeleri test edilebilir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı