Boehringer Ingelheim Türkiye’de Görev Değişikliği

Boehringer Ingelheim Türkiye’de Medikal Danışman olarak görev yapan Mehmet Aykaç, Gulf IP Bölgesi’ne Medikal Danışman olarak atandı.

  • 17 Ağustos 2021
  • Boehringer Ingelheim Türkiye’de Görev Değişikliği için yorumlar kapalı
  • 478 kez görüntülendi.
Boehringer Ingelheim Türkiye’de Görev Değişikliği

Boehringer Ingelheim Türkiye’de Medikal Danışman olarak görev yapan Mehmet Aykaç, Gulf IP Bölgesi’ne Medikal Danışman olarak atandı. Gerçekleşen global atama ile Aykaç, bundan sonra görevine Dubai’den devam edecek.

Yaklaşık 52.000 çalışanıyla insan sağlığı, hayvan sağlığı ve biyofarmasötikler olmak üzere üç iş alanında 130’dan fazla pazarda insanların ve hayvanların yaşamlarını iyileştiren çığır açıcı tedaviler geliştirme misyonuyla faaliyetlerini sürdüren ilaç şirketi Boehringer Ingelheim Türkiye, kurum içerisindeki üst düzey önemli atamalarına devam ediyor.

 

2019 yılından bu yana Boehringer Ingelheim Türkiye’de Göğüs Hastalıkları ve Romatoloji alanlarında Medikal Danışman görevini sürdüren Mehmet Aykaç, bundan sonra görevine Boehringer Ingelheim Dubai – Birleşik Arap Emirlikleri’nde Gulf-IP (Körfez ülkeleri, İran, Pakistan) bölgesinden sorumlu olarak Kardiyoloji ve Endokrinoloji tedavi alanlarında devam edecek. Spesifik Farma iş biriminde önemli işlere imza atan Aykaç, Türkiye’de yeni projeler ve lansmanlar gerçekleştirilmesinde büyük katkı sağladı. Aynı zamanda paydaş ilişkilerinin geliştirilmesi ve olgunlaştırılmasında önemli rol oynayan Aykaç, 10 yılı aşkın süredir sağlık sektöründeki çalışmalarına başarılı şekilde devam ediyor. 

 

Mehmet Aykaç Kimdir? 

Özgeçmiş bilgisi

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2007 yılında mezun olan Aykaç, 2008 – 2011 yılları arasında Celal Bayar Üniversitesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi, 2012 – 2016 yılları arasında ise hem İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hem de Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde Acil Tıp Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi aldı. 2020 yılında ise Quantic School of Business and Technology okulunda İşletme Yüksek Lisansı ile eğitim hayatına farklı bir yön verdi. 2018 yılında Boehringer Ingelheim Türkiye’de Onkoloji ve Spesifik Farma alanında Bölgesel Medikal Müdür olarak kariyerine başlayan Aykaç, 2019 yılında ise Spesifik Farma alanına Medikal Danışman olarak atandı. Başarılı çalışmaları ve emin adımlarıyla kariyerine devam eden Aykaç; Türkiye’de görev aldığı sürede, onkoloji, göğüs hastalıkları ve romatoloji alanlarında çalışmalarda bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı