Büyük Ev Ablukada Aylar Sonra İlk İstanbul Konseriyle KüçükÇiftlik Park’taydı!

20 Ağustos Cuma akşamı şehrin rakipsiz etkinlik merkezi KüçükÇiftlik Park’ta 100 Music Sunar: Park’ta Rock serisi kapsamında gerçekleşen Büyük Ev Ablukada konseri rock müzik severlerin büyük ilgisiyle karşılandı.

  • 21 Ağustos 2021
  • Büyük Ev Ablukada Aylar Sonra İlk İstanbul Konseriyle KüçükÇiftlik Park’taydı! için yorumlar kapalı
  • 575 kez görüntülendi.
Büyük Ev Ablukada Aylar Sonra İlk İstanbul Konseriyle KüçükÇiftlik Park’taydı!
  • 20 Ağustos Cuma akşamı şehrin rakipsiz etkinlik merkezi KüçükÇiftlik Park’ta 100 Music Sunar: Park’ta Rock serisi kapsamında gerçekleşen Büyük Ev Ablukada konseri rock müzik severlerin büyük ilgisiyle karşılandı. Açık havada konsere hasret kalanlar, müziğin ve eğlencenin tadını doya doya çıkardı. Büyük Ev Ablukada bu akşam bir kez daha KüçükÇiftlik Park’ta sahne alacak. Yarın akşam ise Yüzyüzeyken Konuşuruz rock müzikseverlerle buluşacak.

 

KüçükÇiftlik Park’ta 9 Temmuz’da Duman konseriyle başlayan, maNga ve Pentagram ile devam eden 100 Music Sunar: Park’ta Rock konser serisi hız kesmeden en sevilen rock gruplarını müzik severlerle buluşturmaya devam ediyor. Yazın son günlerinin tadını açık havada müzikle çıkarmak isteyenler 20 Ağustos Cuma akşamı gerçekleşen Büyük Ev Ablukada konserine yoğun ilgi gösterdi. Fırtınayt albümü ile başlattıkları serinin aylar sonra ilk İstanbul konserini veren Büyük Ev Ablukada muhteşem sahne performansıyla dinleyenleri kendine hayran bıraktı. 

 

Bu benzersiz atmosferin tekrarı bu akşam da yaşanacak! 

Büyük Ev Ablukada rock severlerle 21 Ağustos Cumartesi akamı bir kez daha buluşacak! 22 Ağustos Pazar akşamı son yılların en popüler Türk bağımsız alternatif rock gruplarından Yüzyüzeyken Konuşuruz, 12 Eylül Pazar akşamı ise Adamlar, Jakuzi ve Hedonutopia 100 Music Sunar: Park’ta Rock müdavimleri için KüçükÇiftlik Park’ta olacak.

 

 

Biletler Biletix’te!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı