Bybit, Ethereum'un Şanghay Yükseltmesi yaklaşırken optimize edilmiş ETH staking'i sunuyor

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, yeni Web3 staking havuzunu tanıttı.

  • 04 Nisan 2023
  • Bybit, Ethereum'un Şanghay Yükseltmesi yaklaşırken optimize edilmiş ETH staking'i sunuyor için yorumlar kapalı
  • 164 kez görüntülendi.
Bybit, Ethereum'un Şanghay Yükseltmesi yaklaşırken optimize edilmiş ETH staking'i sunuyor

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, yeni Web3 staking havuzunu tanıttı. Bu havuz sayesinde yatırımcılar, Ethereum’un uzun zamandır beklenen Şanghay Yükseltmesi ile  birlikte borsanın karmaşadan uzak ETH stake etme seçeneklerinden yararlanabilecekler.  

Staking havuzu, önde gelen merkezi olmayan finans protokolü Curve Finance’e likidite ekleme sürecini 11 adımdan sadece üç adıma kadar büyük ölçüde basitleştiriyor ve işlem ücretlerinden de tasarruf sağlıyor. Ek faydalar, %6,5’e varan bir ETH staking APR’sine ulaşmayı sağlıyor. Ürüne BTC, USDT ve USDC bakiyeleri kullanılarak erişilebildiği için Bybit kullanıcılarının ETH satın almasına gerek kalmıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunann Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, “Web3 staking havuzumuzu özel bir sayfa üzerinden kullanıma sunarak, kullanıcılarımızın merkeziyetsiz finans ile etkileşimlerini kolaylaştırıyor ve varlıklarından daha fazla getiriler elde etmelerini sağlıyoruz. Aslında, ETH APR’sini üst düzeye çıkaran tek yönlü staking seçeneği sunuyoruz.” diyerek başladı. 

Düşüncelerini paylaşmaya devam eden Zhou, “Ethereum’un Şanghay Yükseltmesi ile  neredeyse aynı anda kullanıma sunacağımız son derece likit ve alım-satım işlemlerine entegre edilebilen ETH stake etme seçenekleri, kullanıcılarımız için birçok yeni, üst düzey fırsatın kapısını aralayacak. Kullanıcılarımıza kolaylığın yanında şeffaflık da sunuyor, Web3 devrinde fonlarını yönetme ve varlıklarını artırma konusunda kullanıcılarımızın daha çok kontrol sahibi olmalarını sağlıyoruz.”  

Ethereum’un Şanghay Yükseltmesi, Bybit’in düzenleyeceği iki özel işlem yarışmasının da temasını oluşturuyor. İki etkinlik de 4 Nisan saat 13.00 (TSİ) itibarıyla başlayacak, biri 21 Nisan’da diğeri ise 25 Nisan’da son bulacak. 

Bunlardan ilki Ethereum Şanghay Yükseltmesi  özel işlem partisi. ETH ile ilgili vadeli işlemler ürünlerinin herhangi birinde (Vadeli İşlemler, Coin-M veya Süreli Coin-M Vadeli Sözleşmeleri) alım-satım yapan kullanıcılar, 450.000 USDC’lik devasa bir ödül havuzundan pay alacak. İkinci etkinlik ise Bybit’in Puan Toplama Ustası 2023. Bu etkinlik kapsamında kullanıcılar, ETH ile ilgili sekiz farklı işlem çiftinin fiyat hareketini tahmin etme ve 80.000 USDT’lik trade ödülü havuzundan pay alma şansı yakalayacaklar. 

Bybit; son derece basit ve gelişmiş bir kullanıcı deneyimi yaşatan ve kurumlara, kriptoya gönül verenlere ve yeni başlayanlara üst düzey fırsatlar sunan Web3 entegrasyonlarını yatırımcıların parmaklarının ucuna getirmekten gurur duyuyor. 

Bybit’te Daha Fazlasını Keşfedin

  • Ethereum Şanghay Yükseltmesi’ne Özel Sayfamız
  • Ethereum Şanghay Yükseltmesi’nin ETH ve Kripto Piyasaları Üzerinde Etkisi Nasıl Olacak?
  • ETH Nasıl Alınır?

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı