CAG Logistics rotasına Uzak Doğu ülkelerini de ekledi

Soycan Şirketler Grubu’nun 1952 yılından bu yana tedarik zinciri ve lojistik yönetimi alanında faaliyet gösteren üyesi CAG Logistics, hava ve deniz yolu operasyonundaki hizmet kapsamını genişletti.

  • 09 Eylül 2021
  • CAG Logistics rotasına Uzak Doğu ülkelerini de ekledi için yorumlar kapalı
  • 461 kez görüntülendi.
CAG Logistics rotasına Uzak Doğu ülkelerini de ekledi

Soycan Şirketler Grubu’nun 1952 yılından bu yana tedarik zinciri ve lojistik yönetimi alanında faaliyet gösteren üyesi CAG Logistics, hava ve deniz yolu operasyonundaki hizmet kapsamını genişletti. İthalat ve ihracat olarak çift yönlü hizmet veren CAG Logistics, havayolu ve denizyolu operasyon ekiplerini büyüterek rotasına Uzak Doğu ülkelerini de dahil etti. Bu kapsamda firma, hava ve deniz yolu yüklemelerinde door to door, port to port, tehlikeli madde ve genel yük taşımacılığı hizmetleri sunacak.

“Zamanında, doğru yerde” mottosuyla Türkiye’nin en büyük lojistik servis sağlayıcılarından biri olan CAG Logistics, temelde hizmet verdiği uluslararası karayolu ve demiryolu taşımacılığı hizmetlerine ek olarak havayolu ve denizyolu alanındaki faaliyet kapsamını genişletti. Dünyanın en etkin küresel ağlarından biri olan WCA (World Cargo Alliance) üyesi CAG Logistics, hava ve deniz yolu operasyon ekiplerini büyüterek rotasına Avrupa, Amerika ve Orta Doğu’ya ek olarak Uzak Doğu ülkelerini ekledi. 

Büyük hacimli yüklerde ideal navlun teklifi sunulacak

Faaliyet kapsamının genişlemesine paralel olarak havayolu ve denizyolu yüklemelerinde door to door, port to port, tehlikeli madde ve genel yük taşımacılığı hizmetleri sunacak olan CAG Logistics, firmalara yer ve yüksek hız garantisi sağlamayı hedefliyor. Büyük hacimli yüklerde ideal navlun teklifi sunmaya hazırlanan şirket, küçük boyutlu kargolardan başlayarak büyük bazda charter uçak yüklemeleri de dahil olmak üzere tüm havayolu taşımacılığı ihtiyaçlarına da hızlı bir şekilde yanıt vermeyi amaçlıyor.

Hava ve deniz yolu yüklemelerinde hacmi yüksek olan armatör ve hatlarla çalışacaklarını belirten Soycan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Soycan“En avantajlı noktamız navlunlar olacak. Ayrıca firmalara, her zaman olduğu gibi doğru ve hızlı bilgi akışı sağlayarak, 7 dilde 7/24 hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bu hizmet kalitemiz, süreklilik konusunda bizi avantajlı konuma getirecektir” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı