Canik Belediyesi ile Çocuklar 23 Nisan Coşkunu Yaşayacak

Canik Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikler düzenleyecek.

  • 19 Nisan 2023
  • Canik Belediyesi ile Çocuklar 23 Nisan Coşkunu Yaşayacak için yorumlar kapalı
  • 177 kez görüntülendi.
Canik Belediyesi ile Çocuklar 23 Nisan Coşkunu Yaşayacak

Canik Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikler düzenleyecek.

Canik Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilçede düzenleyeceği özel etkinliklerle çocuklar bayramda doyasıya eğlenecek. Çocuklar, kendileri için özel olarak hazırlanan sihirbazlık gösterileri, tiyatro gösterileri ve yaş gruplarına göre müzikal oyunlarla bayramda unutulmaz keyifli zamanlar geçirecek. Canik Belediyesi çocukların bayram neşesine ortak olacak etkinliklerde onlara sürpriz hediyeler verecek.  Canik Belediyesi tarafından çocukların bayram coşkusunu yaşayacağı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Ramazan Bayramı’nın 3. günü 23 Nisan 2023 tarihinde saat 16.00’da Lovelet Avm ve Piazza Avm’de gerçekleşecek. 

Canik’te Bayramda 2 Etkinlik Birden

Canik Belediyesi tarafından ilçede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 2 farklı noktada oluşturulacak etkinlik alanında çocuklar bayram coşkusunu yaşayacak. 23 Nisan 2023 tarihinde Lovelet Avm ve Piazza Avm’de kurulacak sahnelerde çocuklar için sihirbazlık ve tiyatro gösterileri düzenlenecek. Yaş gruplarına göre müzikal oyunlar eşliğinde eğlencenin tadını çıkaracak çocuklar için birinden özel etkinlikler gerçekleştirilecek. Balon gösterisi, eğitici ve eğlenceli aktivitelerin yer alacağı, sürpriz hediyelerin verileceği ekinlikler her iki noktada da saat 16.00’da başlayacak.

“Çocuklarımızı unutulmaz bir bayram bekliyor”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları birbirinden özel etkinliklerin ve hediyelerin beklediğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan Bayramı’nı birlikte karşıladığımız ve çifte bayram sevincini yaşadığımız bu günlerde çocuklarımızla beraber bayramların mutluluğunu paylaşmak ve onların coşkusuna ortak olmak adına ilçemizde birbirinden özel etkinlikler düzenleyeceğiz. İlçemizde çocuklarımızı unutulmaz bir bayram bekliyor. Eğitici ve eğlenceli aktiviteleri, gösterileri ve sürpriz hediyelerimizle çocuklarımız bayramı doyasıya yaşayacak” dedi.

Canik Belediyesi tarafından düzenlenecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Ramazan Bayramı’nın 3. günü 23 Nisan 2023 tarihinde saat 16.00’da Lovelet Avm ve Piazza Avm’de gerçekleşecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı