CBeebies Eğlenceli İçerikleri ile Yaz Sezonuna Hoş Geldin Diyor

Sevilen CBeebies yapımlarının Dünya Çevre Günü’ne özel bölümlerinin yanı sıra My Pet and Me: Teeny Tiny Creatures, Go Jetters, Summer School Fun, Cathie’s Amazing Machines ve Dinopaws gibi eğlenceli ve eğitici yapımlar Haziran ayında miniklerle buluşuyor.

  • 10 Mayıs 2023
  • CBeebies Eğlenceli İçerikleri ile Yaz Sezonuna Hoş Geldin Diyor için yorumlar kapalı
  • 141 kez görüntülendi.
CBeebies Eğlenceli İçerikleri ile Yaz Sezonuna Hoş Geldin Diyor

Sevilen CBeebies yapımlarının Dünya Çevre Günü’ne özel bölümlerinin yanı sıra My Pet and Me: Teeny Tiny Creatures, Go Jetters, Summer School Fun, Cathie’s Amazing Machines ve Dinopaws gibi eğlenceli ve eğitici yapımlar Haziran ayında miniklerle buluşuyor.

 

Dünya Çevre Günü’nü kutluyoruz!

CBeebies minikleri Dünya Çevre Günü’nü kutlamaya davet ediyor. Çevremiz ve dünyamız hakkında eğitici programlarla dolu bir sabaha hazır olun. Andy’s Aquatic Adventures, Garden Tales, Go Jetters, JoJo & Gran Gran, Octonauts ve Ranger Hamza’s Eco Quest gibi yapımların olduğu programda minikler, plastik kirliliği hakkında pek çok yeni bilgiye kavuşuyor. Sevilen yapımların Dünya Çevre Günü özel bölümleri 5 Haziran Pazartesi günü saat 06.00 ile 08.40 saatleri arasında Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor. 

 

Minikler dünyayı keşfetmeye devam ediyor

Böcekleri ve minik yaratıkları konu alan “My Pet and Me: Teeny Tiny Creatures”, hayvanlar aleminin büyüleyici yanlarını anlatmaya devam ettiği üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Hayvan uzmanı Rory ve Chantelle, minik canlıların dünyamız için önemini anlatıyor. Seri, küçük canlıların dünyamız üzerindeki büyük etkisini anlatmanın yanı sıra çocuklara bu canlıları nasıl bulacaklarını, tanıyacaklarını, ve nelerle beslendiklerini de öğretiyor. Birbirinden ilgi çekici bilgiler, çarpıcı arşiv görüntüleri ve harika mekanlarla dolu seri, minik yaratıkları, çevreyi ve biyolojik çeşitliliği tanıtıyor. “My Pet and Me: Teeny Tiny Creatures” 12 Haziran Pazartesi günü saat 15.15’te Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor. 

 

Go Jetters ile yeni maceralara hazır olun

Okul öncesi yaştaki çocuklara coğrafya ve farklı dünyalar hakkında eğlence ve bilgi dolu bir içerik sunan renkli animasyon dizisi Go Jetters, dünyayı gezen dört cesur uluslararası kahramının maceralarını anlatıyor. Gökyüzünde yaşayan ve yeni yerler keşfetmeyi seven bu ekip, yeni bir maceraya atılmaya hazırlanıyor. Go Jet Akademisi’nin öğrencileri olarak eğitimlerinin son bölümü olan saha gezisini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Görevleri, dünyamızdaki büyüleyici doğal ve yapay yapılar hakkında bilgi edinmek. Ancak, başarısız öğrenci Grandmaster Glitch nedeniyle görevleri değişiyor. Yeni görevleri ile “Go Jetters” 19 Haziran Pazartesi günü saat 07.20’de Digiturk 161’inci kanalda izleyiciyle buluşuyor. 

 

“Summer School Fun” yazın gelişini kutluyor

Yaz aylarının yaklaşması ile beraber sıcak havaların gelişini minikler ile beraber kutlamaya hazırlanan “Summer School Fun”, Bluey, JoJo & Gran Gran, Supertato ve Swashbuckle gibi sevilen yapımları ekranlara getiriyor. “Summer School Fun” 19 Haziran Pazartesi günü saat 10.30’da Digiturk 161’inci kanalda izleyicilerle buluşuyor. 

 

Farklı makineleri Catie Munnings ile keşfedin

Bir ralli sürücüsü olan Catie Munnings dünyanın en büyük, en hızlı ve her yönüyle etkileyici araçlarından bazılarını sergiliyor ve onları sürmeyi deniyor. Dizi boyunca yarış makinelerinden inşaat makinelerine kadar pek çok farklı makineyi miniklere tanıtan “Catie’s Amazing Machines” 19 Haziran Pazartesi günü saat 12.30’da Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor.  

 

Dinopaws keşif yolculuğuna çıkıyor

Yaşadıkları dünyayı keşfeden ve her gün heyecan verici yeni deneyimler, yerler ve duygular keşfeden okul öncesi çocuklar için eğitici ve büyülü bir program olan Dinopaws destansı bölümleriyle ekrana geliyor. Üç meraklı dinozor, gidilebilecek her yere gitmek, görülebilecek her şeyi görmek, hissedilebilecek her şeyi hissetmek ve yapılabilecek her şeyi yapmak için göreve çıkıyor. Üzerinde yaşadıkları özel gezegeni anlamaya başladıkları bu keşif yolculuğunda miniklere Gwen, Bob ve Tony eşlik ediyor. Renkli animasyonları, teşvik edici hikaye anlatımı ve büyüleyici karakterleriyle “Dinopaws” 19 Haziran Pazartesi günü saat 08.55’te Digiturk 161’inci kanalda izleyici ile buluşuyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı