CHP Ankara Milletvekili Levent Gök kitabını imzalayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Levent Gök, “Roboski-Uludere’nin Gözyaşları” adlı kitabı için Adana’da imza günü düzenliyor.

  • 05 Ocak 2023
  • CHP Ankara Milletvekili Levent Gök kitabını imzalayacak için yorumlar kapalı
  • 190 kez görüntülendi.
CHP Ankara Milletvekili Levent Gök kitabını imzalayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Levent Gök, “Roboski-Uludere’nin Gözyaşları” adlı kitabı için Adana’da imza günü düzenliyor. Adana Büyükşehir ve Çukurova Belediyelerinin ortak etkinliğinde imza gününe katılacak olan Levent Gök, okurlarla da sohbet edecek.

İmza günü 7 Ocak Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Sanat Galerisinde saat 14:00’te gerçekleştirilecek.

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, 28 Aralık 2011 tarihinde Şırnak, Uludere-Roboski Köyünde hava saldırısı sonucu hayatını kaybeden, çoğu çocuk 34 yurttaşımızın anısına önemli ve tarihi bir kitap kaleme almıştı.

“Roboski – Uludere’nin Gözyaşları” adı altında İmge Kitabevi tarafından yayınlanan eser olayın gelişimini, hava harekâtı kararının nasıl alındığını, hayatını kaybedenlerin portrelerini, köyün konumunu ve acılı ailelerin adalet arayışlarından neden sonuç alınamadığını ayrıntılı bir şekilde işliyor.

Kitabın önsözünü yazan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hafızamızı tazeleyen, tarihe not düşen, büyük bir acıyı unutturmayan bu kitabından dolayı Levent Gök’ü kutladı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı