CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu: Yöneticiler, Kaşüstü mahallemizi unutmuşlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

  • 11 Ekim 2021
  • CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu: Yöneticiler, Kaşüstü mahallemizi unutmuşlar için yorumlar kapalı
  • 442 kez görüntülendi.
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu: Yöneticiler, Kaşüstü mahallemizi unutmuşlar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yomra ilçesinde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, iletilen sorun ve sıkıntıları not alarak başta CHP Lideri Kılıçdaroğlu olmak üzere milletvekillerine aktaracağını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Trabzon’un Yomra İlçesinde Kaşüstü Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
20 Bin nüfusu olan mahallede ciddi sorunlarla karşılaştıklarını ifade eden CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Ekonomik sıkıntılar esnaflarımızı da bunaltmış. Esnaflarımız ciddi sıkıntı içerisinde ve acilen desteklenmesi gerekiyor. Mahallemizde vatandaşlarımızın hepsi dertli. Okul yok, elektrik şebekesi yetersiz. Ne yazık ki ülkeyi yönetenler, halka eşit hizmet sunmadığı için Yomra Kaşüstü Mahallemiz gibi on binleri bulan yerleşim yerlerimiz hizmet alamıyor” dedi.
CHP İktidarında halkın her kesimine, tüm yerleşim yerlerine eşit hizmet sunulacağını dile getiren CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Halkımızın, esnafımızın, çiftçilerimizin, öğrencilerimizin ve memurlarımızın sorun ve sıkıntılarının çözümü için çare var. Çare halkın iktidarı, çare CHP” şeklinde konuştu.
 
 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı