CHP’den 2’nci Orman Çalıştayı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla’da yangın bölgelerini ziyaret ederek, orman çalıştayına katıldı.

  • 03 Eylül 2021
  • CHP’den 2’nci Orman Çalıştayı için yorumlar kapalı
  • 569 kez görüntülendi.
CHP’den 2’nci Orman Çalıştayı
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla’da yangın bölgelerini ziyaret ederek, orman çalıştayına katıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, Muğla’da yangından zarar gören ilçeleri ve Köyceğizi ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Marmaris yangınında yaşamını yitiren Şahin Akdemir’in Köyceğiz Sazak Mahallesi’nde ikamet eden ailesine, Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol ve Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Osman Gürün ile taziye ziyaretine gitti.
Ziyaretlerin ardından “Küllerimizden Doğuyoruz” temasıyla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen düzenlenen 2’nci Orman Çalıştayına da katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu burada bir konuşma yaptı.
“KARANLIK TABLOYU YENİDEN YEŞERTECEĞİZ”
İki günlük programın ardından CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol’dan da açıklama geldi. CHP’li Erol, “Ülke, il ve ilçe olarak zor günlerden geçiyoruz. Ciğerlerimiz yandı. Acı bir tablo ile karşı karşıyayız. Ancak bu karanlık tabloyu yeniden yeşerteceğiz ki gelecek nesillerimiz, çocuklarımız, torunlarımız rahat edebilsin. El ele verip güzel ve yalnız ülkemizi hep birlikte iyileştirmek için çabalıyoruz ve birlikte başaracağız. Ülkemize yeşili yeniden kazandıracağız” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı