CHP’li Deniz Bakır’dan Yeni Eğitim-Öğretim yılı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Av.

  • 06 Eylül 2021
  • CHP’li Deniz Bakır’dan Yeni Eğitim-Öğretim yılı mesajı için yorumlar kapalı
  • 467 kez görüntülendi.
CHP’li Deniz Bakır’dan Yeni Eğitim-Öğretim yılı mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Av. Deniz Bakır, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Av. Deniz Bakır, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: ''Covid-19 pandemisi nedeniyle uzun bir süre ara verilmek zorunda kalınan yüz yüze eğitim 6 Eylül Pazartesi günü yeniden başlıyor. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı'nın başta öğrenciler, veliler ve öğretmenler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.
Pandemi henüz tam anlamıyla kontrol altına alınamadı ancak geleceğimizin teminatı siz güzel çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitim olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Pandemi koşulları altında başlayacak olan eğitim döneminde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymanız ve dikkat etmenizi rica ediyorum.

Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız bu anlamlı haftada, Atatürk’ün ilke ve inkilaplarına bağlı Cumhuriyetimizi yaşatacak bir neslin yetiştirilmesi dileğiyle geleceğimizin teminatı öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize başarı dolu bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı