ÇiçekSepeti Büyük VarVar İndirimi 80’e Varan İndirimlerle Başladı!

Türkiye’nin lider online alışveriş sitelerinden ÇiçekSepeti geleneksel hale gelen VarVar indirimlerine devam ediyor.

  • 24 Ağustos 2021
  • ÇiçekSepeti Büyük VarVar İndirimi 80’e Varan İndirimlerle Başladı! için yorumlar kapalı
  • 503 kez görüntülendi.
ÇiçekSepeti Büyük VarVar İndirimi 80’e Varan İndirimlerle Başladı!

Türkiye’nin lider online alışveriş sitelerinden ÇiçekSepeti geleneksel hale gelen VarVar indirimlerine devam ediyor. Büyük VarVar İndirimi 24 Ağustos’ta başlayarak 3 Eylül’e kadar devam edecek. ÇiçekSepeti Büyük VarVar indirimi ile binlerce üründe uygulanan 80’e varan indirim oranı tüketicilerle buluşurken, sepette 70’e varan indirim seçenekleriyle de fırsatlar katlanıyor.

 

Türkiye’nin markası ÇiçekSepeti’nin 24 Ağustos – 3 Eylül arasında gerçekleştirileceği duyurulan Büyük VarVar İndirimi’nde, elektronikten kişisel bakıma, modadan dekorasyona, takı ve aksesuardan süpermarkete, spor-outdoor’dan ev&yaşam kategorisine binlerce üründe 80’e varan indirimlerle büyük fırsatlar sunulurken, sepette indirim seçenekleriyle fırsatlar katlanıyor. Takı, saat ve aksesuarlarda seçili ürünlerde sepette 70’e varan indirim, seçili kozmetik ve kişisel bakım markalarında sepette 30’a varan indirim, tüm kırtasiye ihtiyaçlarında sepette 40’a varan indirimler, çiçeklerde 50’ye varan indirimler, ücretsiz kargolu ev&yaşam ürünlerinde sepette 50’ye varan indirim, 1,90TL’den başlayan çok satan kitaplar ve 9,90TL’den başlayan hediye setleri dikkat çeken kategorilerin başında geliyor. 

 

İndirimler bu kategorilerle de sınırlı kalmayarak devam ediyor; seçili mutfak ürünlerinde sepette 70’e varan indirim, kırtasiye setlerinde sepette 30’a varan indirimler, kol saatlerinde seçili ürünlerde sepette 50’ye varan indirimler, seçili aynı gün teslim dekorasyon ürünlerinde sepette 20’ye varan indirimler, cep telefonu ve aksesuarında sepette 30’a varan indirim, seçili anne bebek ürünlerinde sepette 40’a varan indirimler, 19,90TL’den başlayan fiyatlarla erkek giyim fırsatları ve 9,99TL’den başlayan kişiye özel defter&ajanda ve kalem setleri ile çok daha fazlasına www.ciceksepeti.com  ve ÇiçekSepeti mobil uygulamasından ulaşılabiliniyor.  

 

Okula Dönüş Hazırlıkları İçin Süper Fırsatlar Büyük VarVar İndirimi’nde!

 

Okullar bu yıl 6 Eylül’de açılıyor. Geçtiğimiz yılı pandemi sebebiyle evde geçiren çocuklar için şimdi arkadaşlarıyla buluşma, okula dönme zamanı! Okulların açılmasına az bir zaman kala ÇiçekSepeti Büyük VarVar İndirimi ile ailelerin alışveriş telaşı da son bulacak. 

 

Anaokuluna gidecek olan çocuklar için; oyun hamurları, keçeli kalemler, renkli kağıtlar, yapıştırıcı, makas, pastel boyalar, sulu ve kuru boyalar, ilkokul öğrencileri için; defterler, abaküs, renkli kurşun kalemler, ortaokula gidecek olanlar içinse; resim çantası, resim ürünleri, pergel seti, fosforlu kalemler, büyük defterler ve liseli öğrencilerin tüm ihtiyaçları da Büyük VarVar İndirimi’nde avantajlı fiyatlarla tüketiciye sunulacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı