Çocukların En Sevdiği Doktorlar Yepyeni Bir “Görevimiz: İnsan Vücudu” Sezonu İçin Geri Döndü

İnsan vücudunu eğlenceli şekilde daha yakından tanıtarak çocuklara doktorluk mesleği sevdiren “Görevimiz: İnsan Vücudu” programının heyecan dolu yeni sezonu başlıyor… Çocukların, dijital uygulamalar ve televizyon karşısında harcadıkları zamanı 21.

  • 15 Aralık 2021
  • Çocukların En Sevdiği Doktorlar Yepyeni Bir “Görevimiz: İnsan Vücudu” Sezonu İçin Geri Döndü için yorumlar kapalı
  • 399 kez görüntülendi.
Çocukların En Sevdiği Doktorlar Yepyeni Bir “Görevimiz: İnsan Vücudu” Sezonu İçin Geri Döndü

İnsan vücudunu eğlenceli şekilde daha yakından tanıtarak çocuklara doktorluk mesleği sevdiren “Görevimiz: İnsan Vücudu” programının heyecan dolu yeni sezonu başlıyor…

Çocukların, dijital uygulamalar ve televizyon karşısında harcadıkları zamanı 21.yüzyıl becerilerini artırarak geçirmeleri için eğitici ve eğlenceli programlar hazırlayıp sunan Da Vinci TV’nin çocuklar tarafından en sevilen programı “Görevimiz: İnsan Vücudu”nun yeni sezonu eskisinden daha çılgın bölümler ile başlıyor.

 

Çocuklara, insan vücudunu eğlenceli bir şekilde öğretirken doktorluk mesleğini yakından tanıtan “Görevimiz: İnsan Vücudu” programında, birbirinden zeki ve eğlenceli ikiz doktor kardeşler Chris ve Xand van Tulleken tıp bilimini, biyolojinin büyüleyici dünyasının yardımıyla vücudun sıradan işleyişini ve sıra dışı durumlarda nasıl tepkiler verdiğini yakından inceleyerek anlatıyor. Çocuklar, bu programda gerçek hastalarla ilgilenip, insan vücudunu keşfederken doktorluk mesleğini de yakından deneyimliyor. Eskisinden daha çılgın tıbbi mucizelere ve etkileyici deneyleri deneyimleyecek olan çocuklar, "Neden göz kırpıyoruz?, Akrep zehiri hayat kurtarmaya nasıl yardımcı olabilir?, Neden Dr. Chris dev bir dil gibi giyinmiş?!” gibi birçok sıra dışı durumla karşılaşarak bir vücudu iyileştirmek veya daha da güçlendirmek için neler yapılabileceğini öğrenecekler. 

 

“Görevimiz: İnsan Vücudu”’nun yeni bölümleri 15 Aralık’dan itibaren her Cumartesi ve Pazar 10:50’de Da Vinci TV’de çocuklarla buluşacak. Ayrıca, programın tüm bölümlerine Da Vinci Kids mobil eğitim uygulaması üzerinden de erişilecek. 

 

Çocukların hayatlarının her anında ve fark etmeden öğrenme sağlayan Da Vinci TV; Türkiye'de Digitürk 164. Kanal, D-Smart 127. Kanal, Türksat Kablo TV 461. Kanal, Turkcell TV+ 98. Kanal ve Türk Telekom Tivibu 126. Kanal üzerinden 24 saat HD yayınlanıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı