Condé Nast seçti İGA İstanbul Havalimanı Dünyanın En İyisi

Dünyanın en büyük ve en yoğun havalimanlarından biri olmanın ötesine geçerek, misafirlerine benzersiz seyahat deneyimi sunan İGA İstanbul Havalimanı uluslararası arenada başarılarına devam ediyor.

  • 05 Ekim 2022
  • Condé Nast seçti İGA İstanbul Havalimanı Dünyanın En İyisi için yorumlar kapalı
  • 183 kez görüntülendi.
Condé Nast seçti İGA İstanbul Havalimanı Dünyanın En İyisi

Dünyanın en büyük ve en yoğun havalimanlarından biri olmanın ötesine geçerek, misafirlerine benzersiz seyahat deneyimi sunan İGA İstanbul Havalimanı uluslararası arenada başarılarına devam ediyor. New York & Londra merkezli dünyaca ünlü lüks seyahat dergisi Condé Nast Traveler’ın okuyucuları, İGA İstanbul Havalimanı’nı dünyanın en iyi havalimanı seçti. Derginin her yıl açıkladığı listede iki yıl üst üste ikinci seçilen İGA İstanbul Havalimanı, bu yıl birinciliğe yükselerek liderliği Singapur Changi Havalimanı’ndan devraldı.

 

Dünyanın en önemli yayın gruplarından Condé Nast’ın; lüks seyahat konusunda kılavuzu ve gezginlerin ilham kaynağı olan ve dünyanın her bölgesinden okuyucusu olan seyahat ve yaşam dergisi Condé Nast Traveler, prestijli ödüllerden biri olan ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen “Okuyucuların Seçimi” anketinin sonuçlarını 4 Ekim’de açıkladı. Anketin sonucunda “Dünyanın En İyi Havalimanları” listesinde İGA İstanbul Havalimanı liderliği devraldı.

 

Condé Nast Traveler’ın okuyucu oylarıyla belirlenen anket sonucuna göre İGA İstanbul Havalimanı; Singapur’da bulunan Changi Havalimanı’nı geride bırakarak ikincilikten liderliğe yükseldi ve dünyanın zirvesine yerleşti. 

 

Listenin üçüncü sırasında Güney Kore’deki Seul Incheon Havalimanı yer alırken, dördüncü sırada bulunan İsviçre’deki Zürih Havalimanı’nı, Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Haneda Uluslararası Havalimanı takip etti.

 

Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan Abu Dabi Uluslararası Havalimanı altıncı sırada, Katar’daki Hamad Uluslararası Havalimanı yedinci ve Dubai Uluslararası Havalimanı da sekizinci sırada yer aldı. Listenin dokuzuncu sırasında Hong Kong Uluslararası Havalimanı bulunurken, Finlandiya’daki Helsinki Havalimanı’nın ise onuncu sırada olduğu açıklandı.

 

Merkezi New York ve Londra’da bulunan Condé Nast, dünya çapında 32 pazarda yayın hayatına devam eden en prestijli medya kuruluşlarından biri. Conde Nast’ın bünyesinde Vogue, GQ, The New Yorker, Vanity Fair ve Condé Nast Traveler gibi çok sayıda dergi bulunuyor.

 

Tüm dünya genelinde ise aylık 5 milyon fiziki okura sahip olan yayının dijital tarafta aylık 16 milyon okuru ve sosyal medyada yine 16 milyon kullanıcısı bulunuyor. Dünya genelinde Condé Nast Traveler “Okuyucuların Seçimi” anketine yüz binlerce okuyucu katılım sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı