Craft Tiyatro ve Oyunculuk Atölyesi’nin Ana Sponsoru Paribu Oldu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu, kültür sanat alanındaki iş birlikleri kapsamında Craft Tiyatro ve Oyunculuk Atölyesi’nin ana sponsorluğunu üstlendi.

  • 11 Ekim 2022
  • Craft Tiyatro ve Oyunculuk Atölyesi’nin Ana Sponsoru Paribu Oldu için yorumlar kapalı
  • 219 kez görüntülendi.
Craft Tiyatro ve Oyunculuk Atölyesi’nin Ana Sponsoru Paribu Oldu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu, kültür sanat alanındaki iş birlikleri kapsamında Craft Tiyatro ve Oyunculuk Atölyesi’nin ana sponsorluğunu üstlendi.  Paribu, iki yıl boyunca Craft Tiyatro ve Oyunculuk Atölyesi’nin destekçisi olacak. 

 

Paribu, kültür sanat alanında verdiği destekleri sürdürmeye devam ediyor. Tiyatro dünyasının önemli merkezlerinden biri olan Craft Tiyatro ve Oyunculuk Atölyesi’nin ana sponsorluğunu üstlendi. 

 

Oyuncu ve oyuncu adaylarını desteklemek, tiyatro severlere özgün eserler sunmak amacıyla kurulan Craft, 2011 yılından bu yana 19 tiyatro oyunu sahneye koydu. Bugüne dek farklı sahnelerde oyunlarını sergilerken 2021 yılının Eylül ayından beri Yapı Kredi Bomontiada ana tiyatro sahnesinde seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Craft Tiyatro, başarılı oyunları sahneye taşımanın yanı sıra; verdiği eğitimlerle pek çok oyuncuyu sanat dünyasına kazandıran ve bünyesindeki sanatçılara kendi alanlarında üretim yapabilmeleri adına destek veren bir yapı.  Craft Tiyatro ve Oyunculuk Atölyesi’nin çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgiye tiyatrocraft adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı