Cunda Adaspor Tesisleri Hızla Yükseliyor

Ayvalık Belediyesi spora ve sporcuya verdiği desteklerine devam ediyor.

  • 04 Ocak 2023
  • Cunda Adaspor Tesisleri Hızla Yükseliyor için yorumlar kapalı
  • 159 kez görüntülendi.
Cunda Adaspor Tesisleri Hızla Yükseliyor

Ayvalık Belediyesi spora ve sporcuya verdiği desteklerine devam ediyor. Kentteki gençlerin spora kazandırılmasında büyük rol oynayan amatör spor kulüplerindeki imkanları genişletip, iyileştirmek ve sporcuların yaşam kalitesini artırmak için kent genelinde yaptığı tesislere Adaspor Tesisleri’ni de ekledi.

Yaklaşık iki yüz metrekarelik alana inşa edilen; yatakhaneler, yemek ve sosyal alanlar, toplantı ve yönetim odaları, spor salonları ve takımların soyunma odalarının yer aldığı yeni Adaspor Tesisleri’nin kaba inşaatı tamamlandı.

Ayvalık Belediyesi, Başkan Mesut Ergin öncülüğünde insan odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sporcu kenti Ayvalık’ta sporun her anlamda kalitesini arttırmak ve gençleri spora teşvik etmeyi amaçlayan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; “Ayvalık’ın her bir köşesinde çocuklar ile gençlerin spor yapması için amatör spor kulüplerine yönelik önemli yatırımları hayata geçirmeye çalışıyoruz. Adaspor Kulübü’müz için projelendirilen tesisin birçok ihtiyacı da gidereceğini düşünüyorum. Futbol sezonu başında yapımına başlanan tesislerde çalışmalar hızla devam ediyor. Tüm yaş kategorilerindeki sporcular artık daha konforlu ve modern alanlarda antrenman hazırlıklarını yapabilecekler. Bunun yanında kişisel gelişim alanları genç sporcuların profesyonel gelişimine de olanak sağlayacak. Aileler de çocuklarının antrenmanlarını ve maçlarını yeni yaratılacak sosyal alanlarda daha keyifle takip edebilecekler” dedi.

Belediye Meclis Üyesi Merih Arslan ve Adaspor Kulübü Başkanı Önder Tavşan ile ziyaretleri kapsamında inşaat alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen ve antrenman yapan sporcu gençlerle sohbet edip düşüncelerini soran Başkan Ergin, kentimizin güzide kulübü Adaspor’a kulüp yönetimimiz, vatandaşlarımız ve esnafımızın da katkılarıyla, el birliğiyle güzel bir tesis kazandıracaklarını ifade etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı