Deniz Salman “Bir Aktör Ne Yapıyor” adlı oyunuyla Antalya’daki tiyatroseverlerle buluştu!

Ruhsar'ın "Biguli"si, Ekmek Teknesi'nin "Taaruz"u, pek çok dizi ve filmin seslendirmesinde aranan seslerden biri haline gelen Deniz Salman, tiyatroseverlerle Antalya'da buluştu.

  • 16 Eylül 2021
  • Deniz Salman “Bir Aktör Ne Yapıyor” adlı oyunuyla Antalya’daki tiyatroseverlerle buluştu! için yorumlar kapalı
  • 505 kez görüntülendi.
Deniz Salman “Bir Aktör Ne Yapıyor” adlı oyunuyla Antalya’daki tiyatroseverlerle buluştu!

Ruhsar'ın "Biguli"si, Ekmek Teknesi'nin "Taaruz"u, pek çok dizi ve filmin seslendirmesinde aranan seslerden biri haline gelen Deniz Salman, tiyatroseverlerle Antalya'da buluştu. Son olarak Çiğdem Tunç Tiyatrosu'nun "3+1 Zombili", "Binbir Gece Masalları", "Kanadı Kırık Bir Kuş Misali: Cahide Sonku" oyunlarında sahneye çıkan Deniz Salman bu defa kendi oyunu için sahnedeydi.

 
Antalya seyircisi Deniz Salman’ın yazıp, Uğraş Atay’ın yönetmenliğini icra ettiği “Bir Aktör Ne Yapıyor?” oyunuyla pandemiyi bir buçuk saatliğine de olsa unutup keyifli anlar geçirdi. Kültür Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen oyun Antalya seyircisinden tam not aldı.

21 Kişilik kalabalık bir kadroyla oynanan oyunun özeti şöyle: “Kemal, ödenekli tiyatrolardan birinde oyuncudur. Sokrat'ın Savunması adlı zor bir oyunun prova sürecini yaşamaktadır. Evde yalnız olduğu bir gece ezberine çalışmak istemektedir. Eşiyle sorunlar yaşayan Kemal, yönetmen yardımcısı bir oyuncu arkadaşından etkilenmektedir. Evde yalnız olmasına rağmen rahatça prova yapabileceği bir ortam oluşturamamaktadır. Karısı kendi yokken kapıcı ailesinin Kemal'i gözaltında tutmasını istemiştir. İçsel huzuru bulamayan Kemal, geçmişiyle ciddi bir sorgulama içindedir. O gece Kemal; karısı, etkilendiği oyuncu arkadaşı, annesi, babası ile hesaplaşmasını tamamlayıp çözüme ulaştırdıktan sonra, ezber provasını yapıp harika bir oyun sergiler.”

Baş rolünü oyunun yazarı Deniz Salman’ın üstlendiği oyunda Uğraş Atay, Şebnem Mazak Dirikolu, Derya Deniz Değirmenci gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı