Dijital Köprü’ye ‘En İyi Dijital Strateji’ Ödülü

Orta Doğu ve Afrika'nın en büyük finans kuruluşu olan Qatar National Bank'ın (Q.

  • 06 Ekim 2021
  • Dijital Köprü’ye ‘En İyi Dijital Strateji’ Ödülü için yorumlar kapalı
  • 377 kez görüntülendi.
Dijital Köprü’ye ‘En İyi Dijital Strateji’ Ödülü

Orta Doğu ve Afrika'nın en büyük finans kuruluşu olan Qatar National Bank'ın (Q.P.S.C.) Türkiye iştiraki QNB Finansbank, KOBİ’lerin dijital dönüşümü kapsamında hayata geçirdiği Dijital Köprü Platformu ile bu yılki altıncı ödülünü kazandı. Dijital Köprü Platformu, Avrupa’nın en önemli müşteri deneyimi yarışmalarından biri olan ‘European Customer Centricity Awards’ta’ “En İyi Dijital Strateji” kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Dijital Köprü, dünyada bilinen adıyla ‘Platform Bankacılığının’ Türkiye’deki öncüsü olarak kazandığı uluslararası ödüllerle başarısını devam ettiriyor. KOBİ’lerin dijitalleşmesi yolunda önemli rol oynayan QNB Finansbank, Dijital Köprü ile kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Platform, Avrupa’nın en önemli müşteri deneyimi yarışmalarından biri olan European Customer Centricity Awards’ta ‘En iyi Dijital Strateji’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Alınan ödülle ilgili açıklamada bulunan QNB eFinans Genel Müdürü ve QNB Finansbank Grup Tüzel Dijital Bankacılık Başkanı Okay Yıldırım şunları söyledi “QNB Finansbank olarak KOBİ ve daha büyük ölçekli firmalarımızın sadece bankacılık işlemleri için değil, firmalarının iş yapış biçimlerini kolaylaştırma ve dijital çözümler üretme konusunda da yanlarındayız. Dijital Köprü Platformu ile firmalarımızın e-faturadan, ön muhasebeye, insan kaynaklarından, e-ticarete kadar tüm işlerini dijitale taşıyarak entegre çözümlerimizle işlerini hızlandırmalarına destek oluyoruz. On binlerce firmanın dijital dönüşümüne öncülük eden, Türkiye’de ilk ve tek olan, dünyada da aldığı ödüllerle başarısını kanıtlayan platformumuzla bu yıl pek çok kez ödüle layık görüldük. Devamının geleceğine inancımız tamdı, öyle de oldu. Şimdi de sektörün en prestijli ödül programlarından biri olan European Customer Centricity Awards’ta ‘En İyi Dijital Strateji’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi olduk. Yıl boyunca üstün inovasyon, dijital strateji ve teknoloji alanlarında kazandığımız bu ödüller işimizi ne kadar doğru yaptığımızın bir göstergesi. QNB Finansbank Dijital Köprü ekibi olarak platforma katmaya devam edeceğimiz yeniliklerle firmaların dijital dönüşüm süreçlerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Hatta Ekim ayında müşterilerimizden gelen önerilerde ön plana çıkan ve günümüzde çok talep gören e-Ticaret Altyapısı çözümümüzü platformumuza ekleyerek Dijital Köprü’deki e-Ticaret çözümlerimizi zenginleştiriyoruz. “

Dijital Köprü Platformu, şirketlere sunduğu e-Dönüşüm Hizmetleri, Çoklu Banka Hesap Yönetimi, e-Ticaret Pazaryeri Yönetimi, Ön Muhasebe Programı, Alternatif Finansman Çözümü, İnsan Kaynakları Yönetimi, Saha Ekip Yönetimi, Uluslararası Lojistik Yönetimi, ChatBot Uygulaması ve Mutabakat İşlemlerinden oluşan 10 farklı fintech çözümüne ikinci yarı yıl itibariyle yenilerini eklemeye devam edecek. QNB Finansbank tüm bu dijital çözümleri 2022 yılında da ücretsiz paketler ve çok daha fazlası ile KOBİ’lere sunuyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı