Dinçer Lojistik’ten Param Kart ve Opet ile iş birliği

Sürdürülebilir iş modelleriyle sektörde fark yaratan Dinçer Lojistik, yenilikçi bir çalışmayı daha hayata geçirdi.

  • 08 Kasım 2021
  • Dinçer Lojistik’ten Param Kart ve Opet ile iş birliği için yorumlar kapalı
  • 391 kez görüntülendi.
Dinçer Lojistik’ten Param Kart ve Opet ile iş birliği

Sürdürülebilir iş modelleriyle sektörde fark yaratan Dinçer Lojistik, yenilikçi bir çalışmayı daha hayata geçirdi. Dinçer Lojistik’in Param Kart ve Opet iş birliğiyle geliştirdiği projede, ailesinden uzakta zor koşullarda araç kullanan yaklaşık 20 bin tır ve kamyon sürücüsünün hayatını kolaylaştıracak pek çok çözüm sunuluyor

 

Dinçer Lojistik, Param Kart ve Opet iş birliği ile sürücülere ödeme kolaylığı tanıyan, operasyonel süreçleri kolaylaştıran, lokasyondan bağımsız, zamanında ödeme imkânı sağlayan yenilikçi bir çözüm geliştirdi. Uygulama, özellikle şehir dışı nakliye süreçlerinde görev alan anlaşmalı sürücülerin yakıt alımlarında ve ücret hak edişlerinde ön ödeme kolaylığı sağlıyor. Dinçer Lojistik anlaşmalı sürücüleri, tüm Opet istasyonlarında Otobil ile araçlarından inmeden ön ödemeli olarak akaryakıt alabiliyor ve Param Kart’larına yüklenen tutarı Opet Otobil anahtarlıkları ile akaryakıt harcamalarında kullanabiliyor.

 

Türkiye genelinde geçerli avantajlar

Dinçer Lojistik’in anlaşmalı sürücüleri, ayrıca Türkiye genelinde pek çok ATM’den herhangi bir komisyon bedeli ödemeksizin, ücret hak edişlerini de çekebiliyor ya da Param Kart’ı bir banka kartı gibi kişisel tüm harcamalarında da kullanabiliyor.

 

Kampanyalardan da yararlandırılıyor 

Proje ile sürücüler Param Kart’a özel avantajlardan da yararlanabiliyor. Param Kart’a üye BOYNER, IKEA, Teknosa, Mavi Jeans, Happy Center gibi birçok işyerinde geçerli belirli oranda geri ödeme kampanyalarından ve seyahat, otel, kafe, restoran harcamalarında yüzde 10 iade fırsatlarından yararlanma imkânı da sunuluyor.

 

Organizasyonu çevikleştiren bir proje 

Projeyle ilgili bilgi veren Dinçer Lojistik Genel Müdürü Mustafa Dinçer,  ‘’Misyonumuz gereğince sektöre, topluma, ekonomi ve çevreye değer katarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sürdürülebilir, yenilikçi iş modellerini benimseyerek hem hizmet kaltemizi artırıyor hem de yürüyen organizasyonumuzu daha çevik hale getiriyoruz. Param Kart ve Opet işbirliğiyle de, ailesinden uzakta, zor koşullarda araç kullanan tır ve kamyon sürücülerimizin hayatını kolaylaştıran, yaşanan sorunlara çözümler sunan bir proje geliştirdik. Projemiz, operasyonel süreçleri kolaylaştırıyor ; özellikle şehir dışı nakliye süreçlerinde görev alan anlaşmalı sürücülerimize tüm Opet istasyonlarında otobil ile araçlarından inmeden yakıt alımlarında ve ücret hak edişlerinde Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsunlar ön ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Ayrıca proje kapsamında sürücülerimize, çeşitli kampanya ve avanjlardan yararlanma imkanı sunuyoruz’’ dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı