DSP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Toprak Benli’den Zafer Haftası Kutlaması

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Dr.

  • 27 Ağustos 2021
  • DSP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Toprak Benli’den Zafer Haftası Kutlaması için yorumlar kapalı
  • 514 kez görüntülendi.
DSP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Toprak Benli’den Zafer Haftası Kutlaması
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. Handan Toprak Benli, Malazgirt Zaferi’nin 950. Yılı ve Büyük Taarruz’un 99. Yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. Toprak Benli mesajında: “Anadolu’nun bizlere vatan olarak armağan edildiği Malazgirt Zaferi’nin 950. yılını kutlamanın sevincini ve Yedi düvelin İşgaline  uğrayan Anadolu’yu Bize Yurt Yapan Büyük Taarruz’un 99. yılını kutlamanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Dr. Handan Toprak Benli, ”Kurtuluş Savaşı’mızı zafere götürecek olan Büyük Taarruz, 99 yıl önce bu gece (26 Ağustos 1922, Cumartesi Saat:5:30) Kocatepe ’de topçu ile ateşi ile başlar. 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar ‘da kazanılan ve yine Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir. İleri!” komutuyla İzmir’in yolunu açan mutlak zaferle taçlanır.

Bugün bu köklü medeniyetin temsilcisi olarak, dört bir yanı ata yadigârıyla bezenmiş olan Aziz Vatanımız; sahip olduğumuz en büyük servetimiz, gelecek nesillere bırakacağımız yegâne mirasımızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle Anadolu’yu tekrar tekrar bize yurt yapan Malazgirt Zaferi ‘inden, Büyük Taarruz ’a, Zafer Haftamız ve Zafer Bayramımız kutlu olsun. Cennet vatanımız uğruna canını seve seve veren tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı