Dünyanın en saygın yarışmalarından Animal Balloon World ve Metropol İstanbul’a ödül yağmuru

Geçtiğimiz yıl iki ay boyunca Metropol İstanbul’da sergilenen ve ziyaretçi akınına uğrayan dünyaca ünlü Animal Balloon World, saygınlığıyla dikkat çeken ve global ölçekte düzenlenen önemli yarışmalardan ödüller almaya devam ediyor.

  • 23 Ağustos 2021
  • Dünyanın en saygın yarışmalarından Animal Balloon World ve Metropol İstanbul’a ödül yağmuru için yorumlar kapalı
  • 531 kez görüntülendi.
Dünyanın en saygın yarışmalarından Animal Balloon World ve Metropol İstanbul’a ödül yağmuru

Geçtiğimiz yıl iki ay boyunca Metropol İstanbul’da sergilenen ve ziyaretçi akınına uğrayan dünyaca ünlü Animal Balloon World, saygınlığıyla dikkat çeken ve global ölçekte düzenlenen önemli yarışmalardan ödüller almaya devam ediyor. Guinnes başarısının ardından Hermes Creative Awards’da yedi farklı kategoride en prestijli ödül platin ödülün sahibi olan  Animal Balloon World, son olarak 30’dan fazla ülkeden binlerce projenin değerlendirildiği Stevie Awards ve dünyanın en prestijli Halka İlişkiler Ödülleri’nin dağıtıldığı IPRA’dan ödüllerle döndü.

 

Ataşehir’deki alışveriş ve eğlenin gözde noktası Metropol İstanbul’un ev sahipliği yaptığı ve geçtiğimiz yılın ses getiren projelerinden biri olan dünyaca ünlü balon müzesi Animal Balloon World dünyaca ünlü yarışmalardan ödüller almaya devam ediyor.  Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde gereken tüm önlemleri alarak Türkiye’de ilk kez iki ay boyunca Metropol İstanbul’un ev sahipliğinde ziyaretçilerle buluşan ve balondan eserlerin hayat verdiği dünyaca ünlü Animal Balloon World, kısa sürede ziyaretçi akınına uğramıştı.  Balon müzesi, Hollanda, İspanya, Belcika, İtalya, Fransa ve Avusturya başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen balon artisti ve Türkiye’den de 14 gönüllü öğrenci ile birlikte toplam 34 kişilik bir ekip tarafından hayata geçirildi. Guinnes rekorlar kitabına da girmeyi başaran dünyaca ünlü Animal Balloon World, Hermes Creative Awards’dan yedi farklı kategoride aldığı en değerli ödül olan platin ödülünden sonra bu kez dünyanın en saygın iki yarışması Stevie Awards ve IPRA’dan da ödüllerle ayrıldı. 

 

 

Prestijli ödüllere yenileri ekleniyor

Geçtiğimiz günlerde global ölçekte düzenlenen Hermes Creative Awards’da yedi farklı kategoride yarışarak en değerli ödül olan platin ödülü alan Animal Balloon World2002 yılından beridir düzenlenen ve 30’dan fazla ülkeden binlerce projenin değerlendirildiği ve Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından Stevie Awards’dan da bol ödülle dönmeyi başardı. Stevie Awards’da yüzlerce projeyi geride bırakan Animal Balloon World, dört farklı kategoride yarışarak bir altın, iki gümüş ve bir bronz olmak üzere dört ödülün birden sahibi oldu. Metropol İstanbul’da ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği projelerden biri olan Animal Balloon World,  Stevie Awards ödül başarısının ardından Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği’nin dünya çapında düzenlediği ve dünyanın en prestijli Halka İlişkiler Ödülleri’nin dağıtıldığı IPRA tarafından kültür ve sanat kategorisinde altın madalyaya layık görüldü.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı