Edvido global pazara açıldı

Edvido nisan ayı itibariyle global pazara açıldığını duyurdu.

  • 18 Nisan 2023
  • Edvido global pazara açıldı için yorumlar kapalı
  • 194 kez görüntülendi.
Edvido global pazara açıldı

Edvido nisan ayı itibariyle global pazara açıldığını duyurdu. Markaların reklam, pazarlama ve yazılım alanındaki ihtiyaçları için en uygun ajans ve yazılım firmalarını sağlayan Edvido’da Türkiye’nin dışında tüm dünyadan ajans ve yazılım firmaları 110 farklı şehir ve 9 farklı kategoride listelenebiliyor. Edvido Kurucu Ortağı Yağız Can, “Önümüzdeki dönem çıkmayı planladığımız ikinci yatırım turumuzla beraber Edvido’nun dünya çapında bilinen bir platform olma sürecini hızlandıracağız” dedi.

Markaların reklam, pazarlama ve yazılım alanındaki ihtiyaçları için en uygun ajans ve yazılım firmalarını sağlayan Edvido, global pazara açıldığını duyurdu. Nisan 2023 itibarıyla ajans ve yazılım firmaları, edvido.com/en web sitesi üzerinde Türkiye haricinde tüm dünyadan 110 farklı şehir ve 9 farklı kategoride listelenebiliyor. 

2021’in eylül ayında 5 milyon TL’lik ilk yatırım turunu tamamlayan Edvido, önümüzdeki günlerde ikinci yatırım turuna çıkmaya hazırlanıyor. 300’ün üzerinde aktif ajans ve yazılım firması bulunan ve 2022 yılında toplam 1 milyon doların üzerinde anlaşmaya aracılık eden Edvido, müşterilerine özel olarak seçilmiş uygun firmaları sunarak projelerini hayata geçirmelerine imkân tanıyor.

“Edvido dünya çapında bilinen bir platform olma yolunda”

Edvido’nun dünya çapında bilinen bir platform yolunda hızla ilerlediğini belirten Edvido Kurucu Ortağı Yağız Can, şunları söyledi:

“Global sayfalarımızı canlıya aldığımız günden itibaren yurt dışından birçok ajanstan listelenme talebi aldık ve gelen global brief’leri çoğunlukla Türk ajans havuzuyla paylaşıyoruz. Yabancı ajans havuzu yayına girene kadar, bu durumun rekabet açısından Türkiye’de hizmet veren ajanslar için oldukça önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki dönem çıkmayı planladığımız ikinci yatırım turumuzla beraber Edvido’nun dünya çapında bilinen bir platform olma sürecini hızlandıracağız.”

Kategori sayısı ilerleyen günlerde artacak

Ajans ve yazılım firmalarının listelenebilecekleri kategoriler arasında; mobil uygulama (mobile app), yazılım (software), web tasarım (web design), web yazılım (web development), dijital pazarlama (digital marketing), halkla ilişkiler (pr), arama motoru optimizasyonu (seo), sosyal medya (social media) ve animasyon (animation) bulunuyor. İlerleyen dönemlerde ise kategori sayısının artması planlanıyor. Global ajans ve yazılım firmaları, edvido.com/en üzerinde aylık 29 USD’den başlayan fiyatlarla listelenebiliyor. Globalde hizmet veren Türkiye merkezli ajanslar ise aylık 14 USD’den başlayan fiyatlarla Edvido Global sayfalarında görülebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı