Efes Selçuk’ta Gelenekler Kadınların Eliyle Kazanca Dönüyor

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel 14 Mayıs Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Tandır Evi’ni ziyaret etti.

  • 27 Kasım 2021
  • Efes Selçuk’ta Gelenekler Kadınların Eliyle Kazanca Dönüyor için yorumlar kapalı
  • 360 kez görüntülendi.
Efes Selçuk’ta Gelenekler Kadınların Eliyle Kazanca Dönüyor

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel 14 Mayıs Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Tandır Evi’ni ziyaret etti. Efes Selçuk Belediyesi’nin kadın emeğini değerlendirmek amacıyla hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Tandır Evi’ni ziyaret eden Başkan Sengel, kadınlarla bir araya geldi.

Efes Tarlası Bakkalı ve Efesium Hediyelik Eşya Dükkanı’nın ardından kadın emeğini değerlendirmek adına bir adım daha atmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Sengel; “  Aday olduğumuz zaman bir sözümüz vardı. 14 Mayıs Mahallesi’ne bir tandır evi yapacağımızı söylemiştik. Bu civardaki tüm kadınlar ekmeklerini bu tandırda yapacaklar. Biz de bu ekmekleri Efes Selçuk halkı ile buluşturacağız. Kadınların ekonomik hayata dahil olması ve becerilerinden para kazanmasını sağlayacağız. Hem kadınları ekonomik hayata dahil etmenin hem de vermiş olduğumuz sözü tutmanın mutluluğunu yaşayacağız.  Efes Selçuk’a hayırlı olsun” dedi.

Efes Selçuklu kadınlar da Tandır Evi’nden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı