Efsun Türkmen Erol, Gaziler Günü Mesajı

Muğla Barosu Köyceğiz İlçe Temsilcisi ve Muğla Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av.

  • 18 Eylül 2021
  • Efsun Türkmen Erol, Gaziler Günü Mesajı için yorumlar kapalı
  • 616 kez görüntülendi.
Efsun Türkmen Erol, Gaziler Günü Mesajı
Muğla Barosu Köyceğiz İlçe Temsilcisi ve Muğla Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. U. Efsun Türkmen Erol, Gaziler Günü dolayısı ile mesaj yayınladı. 
 
“Türkiye Cımhuriyeti Devleti ,vatan, millet ve bayrak sevdasıyla hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen, korkusuzca şehitlik ve gazilik mertebelerine erişen büyük kahramanlarımızın bizlere en kıymetli armağanı ve emanetidir” diyen Erol, “ Şehitlik ve gazilik makamları da bu emanetlerin en büyük simgesidir. Büyük bir şeref, onur ve haysiyet timsali şehitlerimizi hayırla yad etmek, gazilerimize sahip çıkmak ise bizler için büyük bir sorumluluk ve görevdir. Zira bugün  vatanın  her bir karış toprağına huzurla, güvenle basabiliyorsak bunu binlerce  şehidimize , gazimize ve canını hiçe sayan kahramanlarımıza borçluyuz.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurtuluş ve Kuruluşunda, İstiklal ve istikbalinde bugüne kadar kahramanca savaşmış, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. 19 Eylül  vefanın, azmin, cesaretin timsali olan gazilerimizi bu anlamlı günde saygıyla  selamlıyorum ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı