Eğlenceli Yabancı Diziler Eylül Ayında Yine Gain’de

Türkiye’nin çok sevilen dijital içerik platformu GAİN, Eylül ayında da birbirinden ilgi çekici dizileri izleyicileriyle buluşturuyor.

  • 20 Ağustos 2021
  • Eğlenceli Yabancı Diziler Eylül Ayında Yine Gain’de için yorumlar kapalı
  • 471 kez görüntülendi.
Eğlenceli Yabancı Diziler Eylül Ayında Yine Gain’de

Türkiye’nin çok sevilen dijital içerik platformu GAİN, Eylül ayında da birbirinden ilgi çekici dizileri izleyicileriyle buluşturuyor. Komediden drama, dünyada başarıyı yakalamış yabancı yapımlar GAİN’de yayınlanmaya başlıyor. Jim Carrey’nin başrolünü üstlendiği Kidding, Matt Leblanc ile Liza Snyder’in izleyiciyi kahkahaya boğan komedisi Man with a Plan ve sıradan bir adamın dünyayı kurtarma görevini üstlendiği Future Man bunlardan sadece bazıları. Ayrıca büyük ses getiren Girlfriend Experience’ın 3. sezonu da sadece GAİN’de izlenebilecek.

 

Her ay güncellenen içerikleriyle izleyicilerini kaliteli içeriğe doyuran GAİN Eylül ayında da birbirinden başarılı dizileri sunmaya başlıyor. İşte o diziler ve konuları:

 

Future Man

Hademe Josh Futturman oldukça sıkıcı bir hayat sürüyordur, iş dışındaki zamanının çoğunu video oyunları oynayarak geçiriyor. Bitirilemez olduğu kabul edilen ve dünyanın geri kalanının vazgeçtiği bir video oyununu bitirdiğinde hayatı değişir. Oyunun iki karakteri, gelecekten gelen gizemli ziyaretçiler olarak ortaya çıkar. Dünya tehlike altındadır ve Josh dünyayı kurtarabilecek tek kişidir.

 

Man with a Plan

Matt Leblanc ve Liza Snyder’in başrollerini paylaştığı man With a Plan’da Adam Burns’un karısı Andi işine geri dönmek istiyordur ancak birisinin çocuklarla ilgilenmesi gerekiyordur. Bunun çok kolay bir iş olduğunu düşünen Adam, kendisinin çocuklarla ilgileneceğini söyler. Başına geleceklerden haberdar olmayan Adam, yeni ebeveyn görevleriyle baş ederken kendini komik durumlarda bulur.

 

Kidding

Jim Carrey’nin başrolünde yer aldığı Kidding’de, Amerika’da bir neslin birlikte büyüdüğü, çocukların en sevdiği televizyon karakteri Mr. Jeff Pickles, aynı zamanda milyarlarca dolar eden bir marka imparatorluğunun da başındadır. Jeff eşi, iki oğlu, kız kardeşi ve babasından oluşan ailesiyle mutlu bir yaşantı sürmektedir. Ancak ailesinde yaşadığı ciddi sorunlarla baş etmesi gerektiğinde, sahip olduklarının ona hiç de yardımcı olmadığını görür. İzleyiciyi altüst eden kara komedi tarzındaki dizide Jim Carrey, acımasız bir dünyada var olmaya çalışan ve yavaş yavaş aklını kaybetmeye başlayan nazik bir adamı canlandırıyor.

 

Girlfriend Experience

Girlfriend Experience’ın sadece GAİN’de izlenebilecek 3. Sezonunda, bir nöroloji uzmanı olan Iris, okulu bırakır ve insan davranışlarını inceleyen bir teknoloji firmasına katılmak için Londra’ya taşınır. “Kız arkadaş deneyiminin” işlemsel dünyasını keşfetmeye başladığında, müşteri seanslarının kendisine teknoloji dünyasında bir avantaj sağladığını anlar.

 

GAİN’de yenilik zamanı! Yepyeni özgün içerikler GAİN Premium’da. Kredi/banka kartı ile aylık 21.90 TL, uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL’ye Premium üyeliğe geçilebilecek. GAİN’in içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz olmaya devam edecek.   

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı