Emre Altuğ’un sesinden Tezmaksan’ın sanayi ve teknoloji yolculuğu

Talaşlı imalat sanayine uzun yıllar hizmet vermek amacıyla 1981 yılında kurulan Türkiye makine sanayinin lider markası Tezmaksan, Türkiye’nin teknoloji liderliğini üstlendiği yolculuğunda 40.

  • 09 Aralık 2021
  • Emre Altuğ’un sesinden Tezmaksan’ın sanayi ve teknoloji yolculuğu için yorumlar kapalı
  • 373 kez görüntülendi.
Emre Altuğ’un sesinden Tezmaksan’ın sanayi ve teknoloji yolculuğu

Talaşlı imalat sanayine uzun yıllar hizmet vermek amacıyla 1981 yılında kurulan Türkiye makine sanayinin lider markası Tezmaksan, Türkiye’nin teknoloji liderliğini üstlendiği yolculuğunda 40. yılını sosyal medyaya özel hazırladığı tanıtım filmiyle kutladı. Tezmaksan’ın kurulduğu günden bu yana Türkiye talaşlı imalat sanayine kattığı değeri yansıtan filmi Emre Altuğ seslendirdi. 

Türkiye talaşlı imalat sanayisinin lider markası Tezmaksan, 40. yılına özel sosyal medya için hazırladığı tanıtım filmi ile geçmişten bugüne sektöre kattığı yenilik, çözüm ve değerleri vurguladı.

Tanıtım filminde Türkiye’nin geleceği olan dijital ve teknolojiye yatırım yaptığını vurgulayan Tezmaksan, hedeflerini de Türkiye sanayisinin üretim gücünü artıran çözüm ortaklığıyla anlatıyor. Hizmet kapasitesi ve fabrika yatırımlarıyla Türkiye sanayisine sunduğu değerleri ve kazandırdığı hızı da ön plana çıkaran markanın 40 yıllık yolculuğu; dijitale ve otomasyona verdiği önem ve sektörde yarattığı katkıyla yansıyor. Tezmaksan; hayat verdiği projeleri, sektöre kazandırdığı ilkleri ve yenilikleri de işlediği kısa tanıtım filminde Türkiye’ye verdiği değeri bir kez daha gösteriyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı