ENTRİKA SEVENLERİ BURAYA ALALIM! İŞTE NETFLIX’İN YALAN RÜZGARI TADINDA DİZİLERİ

  • 15 Temmuz 2021
  • ENTRİKA SEVENLERİ BURAYA ALALIM! İŞTE NETFLIX’İN YALAN RÜZGARI TADINDA DİZİLERİ için yorumlar kapalı
  • 739 kez görüntülendi.
ENTRİKA SEVENLERİ BURAYA ALALIM! İŞTE NETFLIX’İN YALAN RÜZGARI TADINDA DİZİLERİ

Kaosa bayılanlar, karmaşık ilişkilerin insanıyım diyenler için buram buram entrika kokan Netflix dizilerini sizler için derledik.

Şimdiden iyi seyirler!

1. DYNASTY

Türkiye’de ‘’Hanedan’’ ismiyle yayınlanan dizi, ilk kez 1980 yılında seyirciyle buluşmuştu. Bugün Netflix’te izlediğimiz versiyonu ise tekrar uyarlanmış hâli. Carrington Ailesinin hanedanlık olarak yürüyen miraslarını, iç çekişmelerini, plânlarını ve ihtişamlı etkinliklerini Elizabeth Gillies, Nathalie Kelley ve James Mackay’in başarılı performanslarıyla zevkle izleyeceksiniz.

ENTRİKA SEVENLERİ BURAYA ALALIM! İŞTE NETFLIX’İN YALAN RÜZGARI TADINDA DİZİLERİ

2. MONARCA

Salma Hayek’in yapımcılığını üstlendiği Monarca, Meksika’da tekila üretimi yapan bir aileye odaklanıyor. Yıllar önce ülkesini ve evini bırakıp Amerika’ya yerleşen Ana Maria’nın dönüşüyle taşlar yerinden oynamaya başlıyor. Sırlar, ihtiraslar ve ölümler labirentinden kimin çıkıp ailenin başına geçeceğini dört gözle bekleyeceğiniz seri sizleri bekliyor.

3. TINY PRETTY THINGS

Sona Charaipotra ve Dhonielle Clayton’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizi, bir bale akademisinde yaşananları mercek altına alıyor. Baş dansçı olmak için her yol mübah mı? Başarıya giden yolda etik değerler çiğnenebilir mi? Tüm bu soruları seyircisine soran hikaye hem bale dünyasını anlatmak hem de gizemli bir kazanın failini çözmek üzere ilk dakikadan sizi içine çekmeyi başarıyor.

4. BLING EMPIRE

Dizi Los Angelas’ta yaşayan Asyalı zenginlerin hayatlarını anlatıyor. Birbirleriyle tatlı sert çekişmeleri, moda atışmalarının arasında ekibe aldıkları sosyeteden olmayan arkadaşlarının gözünden hayatlarına ortak oluyoruz. Biling Empire bizlere aile problemleri, lüks zevkler, ihtişamlı partiler ile bezeli dünyanın kapılarını aralanıyor.

5. WHO KILLED SARA?

Meksika yapımı dizi, kız kardeşi Sara’nın ölümüyle suçlanıp hapse atılan Alex’in yıllar sonra doğup büyüdüğü şehre dönmesini konu alıyor. Kız kardeşinin intikamını almak için dönen Alex, şehrin en büyük ailesini devirmek için büyük bir mücadele vermek zorunda.

6. SOMEONE HAS TO DIE

3 bölümlük mini dizi, 1950’lerin İspanyası’nda ortaya atılan yasak aşk iddiası ile hayatları kördüğüme dönüşen sosyete ailelerini konu alıyor. Başrolleri Alejandro Speitzer ve yine bir Netflix yapımı olan Elite dizisiyle tanıdığımız Ester Expósito paylaşıyorlar.