EuroLeague'de Türk Derbisi Heyecanı S Sport Plus'ta!

EuroLeague’in 33.

  • 05 Nisan 2023
  • EuroLeague'de Türk Derbisi Heyecanı S Sport Plus'ta! için yorumlar kapalı
  • 191 kez görüntülendi.
EuroLeague'de Türk Derbisi Heyecanı S Sport Plus'ta!

EuroLeague’in 33.haftasında Fenerbahçe Beko – Anadolu Efes mücadelesiyle adrenalin doruğa çıkıyor. İki takım Playoff şansı için son kozlarını adeta bu maçta oynayacak.  6 Nisan Perşembe akşamı saat 20:45’te Fenerbahçe Beko Anadolu Efes’i evinde ağırlıyor. Nefes kesen mücadele maç önü ve maç sonu özel röportajlarıyla birlikte canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta!

Turkish Airlines EuroLeague’te normal sezonun son İstanbul derbisinde iki temsilcimiz playoff sıralaması için son derece belirleyici olacak bir maça çıkıyor. Normal sezonun bitimine iki hafta kala Fenerbahçe Beko- Anadolu Efes’i Perşembe günü saat 20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda ağırlayacak. S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak karşılaşmayı, karşılaşma öncesi-sonrasındaki özel röportajları S Sport Plus üyeleri diledikleri yerde, diledikleri cihazdan izleyerek derbi heyecanına ortak olacaklar. 

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de oynadığı 32 maçta 18 galibiyet ve 14 mağlubiyet alırken son maçında deplasmanda Cazoo Baskonia’ya 92-69 kaybederek topladığı 36 puanla 6. sırada bulunuyor. 

Anadolu Efes ise EuroLeague’de oynadığı 32 maçta 16 galibiyet ve 16 mağlubiyet alırken, son maçında kendi sahasında Bologna’yı 86-67 ile geçmeyi başararak topladığı 32 puanla 10. sırada bulunuyor. İki takım da sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Fenerbahçe Beko kazanırsa, Anadolu Efes playoff şansını matematiksel olarak da kaybetmiş olacak. Anadolu Efes kazanırsa, Fenerbahçe Beko önemli bir avantaj kaybedecek ve ligin son haftasındaki maçları takımların kaderinde belirleyici olacak. 

Spor tutkunları S Sport Plus’ta buluşuyor

Basketbol severler bu süper derbiyi S Sport Plus’ta ILKAY2499 kampanya koduyla, üyeliklerini ssportplus.com üzerinden başlatarak sadece 24.99’a izleyebilecekler. Spor tutkunlarının vazgeçilmezi S Sport Plus, EuroLeague’den F1’e, Serie A’dan Laliga’ya, UFC’den NFL’e uzanan geniş yelpazedeki spor içerikleriyle sporseverlerin beklentilerine cevap veriyor. S Sport Plus’ta izlemeye başlanan bir içerik, farklı cihazda kalınan yerden izlemeye devam edilebiliyor. S Sport Plus’ta hem canlı yayınlar hem de arşiv içerikleri, yüksek görüntü kalitesiyle izleniliyor. Sporseverler, beğendikleri programları favori listesine ekleyip,  kişisel izleme listesi oluşturabiliyor. Sporseverler extreme sporlardan 

sumoya, rodeodan su sporlarına kadar pek çok alternatif branş ve spor belgeselini de S Sport Plus ile keşfediyor.        

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı