Ünlülerin Fotoğrafçısı Nergis Dünya markasını zirveye taşıyor

  Bülent Ersoy, Yaşar, Mustafa Sandal gibi pek çok ünlü sanatçının sahne ve albüm fotoğraflarıyla beraber ünlü markaların ürün ve katalog fotoğraflarını çekerek adını duyuran başarılı Fotoğraf Sanatçısı Nergis DÜNYA markasını ve stüdyosunu büyütmeye devam ediyor !   Türkiye’nin önde gelen markalarının tanınan danışmanlarından Ertan ŞİMŞEK ve Nergis Dünya, Taksim’de merkezi lokasyonda bulunan stüdyo ofiste marka ve kişilere ortak hizmet etmeye devam edeceklerini duyurdu.

  • 29 Ağustos 2021
  • Ünlülerin Fotoğrafçısı Nergis Dünya markasını zirveye taşıyor için yorumlar kapalı
  • 753 kez görüntülendi.
Ünlülerin Fotoğrafçısı Nergis Dünya markasını zirveye taşıyor
 
Bülent Ersoy, Yaşar, Mustafa Sandal gibi pek çok ünlü sanatçının sahne ve albüm fotoğraflarıyla beraber ünlü markaların ürün ve katalog fotoğraflarını çekerek adını duyuran başarılı Fotoğraf Sanatçısı Nergis DÜNYA markasını ve stüdyosunu büyütmeye devam ediyor !
 
Türkiye’nin önde gelen markalarının tanınan danışmanlarından Ertan ŞİMŞEK ve Nergis Dünya, Taksim’de merkezi lokasyonda bulunan stüdyo ofiste marka ve kişilere ortak hizmet etmeye devam edeceklerini duyurdu. Sektörde 20 yıl’ı aşkın süredir ünlü markalara Danışmanlık veren Ertan ŞİMŞEK Taksim’de 20 yıldır bulunduğu adreste sektöre hizmet verirken, Nergis DÜNYA ile güç birliği yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi .
 
Nergis DÜNYA “kariyer yolculuğunda böyle bir marka ile iş birliği yapmaktan mutluyum ve bizimle çalışmak isteyen herkesi sevgiyle kucaklıyorum”diyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı