Free Fire’ın Yeni Çağ Kampanyası, 17 Aralık’ta Bir Kar Fırtınası Başlatacak

Free Fire'ın yaklaşan Yeni Çağ kampanyası, yeni bir kalıcı harita, Yalnız Kurt modu için yeni bir sıralama sistemi ve 17 Aralık 2021 ile 9 Ocak 2022 arasında çok sayıda nadir kostüm içerecek.

  • 14 Aralık 2021
  • Free Fire’ın Yeni Çağ Kampanyası, 17 Aralık’ta Bir Kar Fırtınası Başlatacak için yorumlar kapalı
  • 367 kez görüntülendi.
Free Fire’ın Yeni Çağ Kampanyası, 17 Aralık’ta Bir Kar Fırtınası Başlatacak

Free Fire'ın yaklaşan Yeni Çağ kampanyası, yeni bir kalıcı harita, Yalnız Kurt modu için yeni bir sıralama sistemi ve 17 Aralık 2021 ile 9 Ocak 2022 arasında çok sayıda nadir kostüm içerecek.

Yeni Çağ, Free Fire hayranlarının ve oyuncuların dünya çapında eğlenmesi için yeni kar fırtınası içeriği getirecek.

 

Garena 17 Aralık'ta piyasaya sürülecek olan ve kar fırtınası temalı bir setin yer alacağı Free Fire kampanyası Yeni Çağ'ı duyurdu. Free Fire hayranları ve oyuncular, iklim koşullarındaki değişikliğe ek olarak, yeni bir harita, Yalnız Kurt modu için özel bir sıralama sistemi, koleksiyonlar ve yaklaşmakta olan Yeni Çağ kampanyasında daha önce hiç görülmemiş oyun içi etkinlikleri bekleyecekler.

 

Yeni Çağ: Olayların buz gibi dönüşü 

 

Kahramanlar, 17 Aralık'ta Free Fire'da kar fırtınası dolu bir sete adım atarken bir soğuk hava patlamasıyla karşılanmayı dört gözle bekleyecekler.

 

Yeni harita Alpine'a feci bir kar fırtınası yerleşti ve içindeki her şeyi buza çevirmekle tehdit etti. Kaosun ortasında Wolfrahh, Misha ve Bay Paytarz'dan oluşan Elit Takım, Alpine'ı ısıtmak umuduyla bir enerji çekirdeği sağlama arayışına girdi. Bir grup kötü adam enerji çekirdeğini çaldığında, adayı ve tüm kahramanları buz gibi soğuk kış diyarında mahsur bırakarak talihsiz bir olay dönüşü yaşandı. Şimdi kahramanlar, keşfedilmemiş bölgeleri keşfederken kendilerini soğukta bekleyen yakın tehdit ve tehlikeden korumak zorunda kaldılar.

Yeni Çağ'ın keyfini çıkarmanın yeni yolları: yeni aktiviteler, modlar ve özellikler   

Yeni Çağ kampanyası, hayranların ve oyuncuların Free Fire'ın keyfini çıkarması için yeni yolların geldiğini işaret ediyor. Yeni Çağ, yalnızca taze manzara ortamlarına sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda oyuncuların Yeni Çağ’ın keyfini sonuna kadar çıkarması için bir dizi yeni etkinlik, mod ve özellik sunacak.

Yeni Çağ'da hükmet ve hüküm sür! Yeni Çağ kampanyası sırasında, kahramanların kaynakları yönetmek, bir ana kamp kurmak ve Alpine vatandaşlarını kar fırtınasında bekleyen tehlikeden korumak için malzeme sağlamak zorunda kalacakları yeni bir kaynak yönetimi etkinliği tanıtılacak. Kahramanlar, etkinliğin tamamlanmasının ardından özel temalı öğelerle ödüllendirilecek.

Yalnız Kurt modu için bir dereceli sistem 20 Aralık'ta piyasaya sürülecek. Kahramanlar artık daha büyük bir Demir Kafeste hem 2v2 hem de 1v1 savaşlarının tekrarının keyfini çıkarabilirler. Yalnız Kurt savaşları ayrıca oyun alanını düzleştirmek ve kahramanlar arasındaki rekabeti artırmak için bir sıralama sistemine sahip olacak.

 

Kahramanlar, maça hazırlanırken diğer oyuncularla kartopu savaşı yapmalarına olanak tanıyan yeni eklenen kartopu özelliği ile Yeni Çağ kampanyası sırasında Başlangıç Adası’nda kar fırtınasını ilk elden deneyimleyebilecek.

En sevdiğiniz kış takımıyla dışarı çıkın: Özel koleksiyonlar

 

Yılın kış savaşına hazırlanmak için kasanızı gerekli kostümler ve öğelerle güncelleyin! Yeni Çağ kampanyası, yeni bir yoldaşın yanı sıra özel görünümler ve paketler de dahil olmak üzere nadir mevsimlik öğeler sunacak. Daha fazla detay önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Aralık ayında daha fazla eğlence

 

Free Fire hayranları ve oyuncuları, önümüzdeki haftalarda açıklanan yeni haritayı deneyimlemenin yeni yolları ile aralık ayında gelecek olan kar fırtınası içeriğine kendilerini hazırlayabilirler! 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı