Fujitsu’dan Yüksek Performanslı Yeni Ürün: LIFEBOOK U9311A

Fujitsu, evlerde ve ofislerde değişen talepleri karşılamak için 10.

  • 16 Aralık 2021
  • Fujitsu’dan Yüksek Performanslı Yeni Ürün: LIFEBOOK U9311A için yorumlar kapalı
  • 368 kez görüntülendi.
Fujitsu’dan Yüksek Performanslı Yeni Ürün: LIFEBOOK U9311A

Fujitsu, evlerde ve ofislerde değişen talepleri karşılamak için 10. nesil ekran ve güçlü yeni bir teknoloji ile donattığı yüksek performanslı, AMD destekli ultra mobil dizüstü bilgisayarı LIFEBOOK U9311A piyasaya sunuyor.

10. Nesil Ekranlar

Ofis ve okul masaları, birden fazla aile üyesi tarafından kullanılan ev kurulumlarına kadar çalışma alanlarını paylaşmak artık standart bir hale geldiği günümüzde kullanıcılar, cihazlarının artan taleplerini karşılamasını bekliyor. Video konferansın günümüzün iş ve ev yaşamının temel bir parçası olduğu düşünüldüğünde, bir ekranın ortak bir masada yerini alabilmesi için üstün ergonomi, gelişmiş işlevsellik ve çarpıcı performans sunması gerekiyor.

Fujitsu'nun 60,5 cm 10. nesil ekranları, kullanıcı rahatlığı düşünülerek ve insan odaklı tasarımı yüksek performansla birleştirirek tasarlanan LIFEBOOK U9311A, yüksek çözünürlüklü 1.920 x 1.080 piksel ekranı ve entegre web kamerası, konferans görüşmeleri sırasında olağanüstü görüntü kalitesi sağlıyor. Düşük mavi ışık paneli ve entegre otomatik parlaklık sensörü, çalışma günlerinde bir saatten fazla ekran kullanımı gerektiren kullanıcılar için göz yorgunluğuna karşı koruma sağlıyor.

Workplace Hub Convenience

Mekanik kol kilidine sahip Full HD kamera, Windows Hello yüz tanıma özelliğini destekleyerek kullanıcıların parolalarını hatırlamak ve yazmak zorunda kalmadan oturum açmalarına ve hemen çalışmaya başlamalarına da olanak sağlıyor. Kullanım kolaylığı için ekran, bir kullanıcının uzaklaştığını algıladığında da otomatik olarak uyku moduna geçiyor. Buna ek olarak, eşlik eden DisplayView yazılımı, uzaktan yönetim için monitörün konfigürasyonunu son derece kolaylaştırıyor.

Yerleşik bağlantı noktası çoğaltıcı, Fujitsu ekranını bir iş yeri merkezine dönüştürerek, aynı iş yerini paylaşan farklı kullanıcıların yazıcılar veya tarayıcılar gibi tüm çevre birimlerine kolayca erişmesine veya tek bir USB-C kablosu kullanarak çevre birimlerine bağlanmasını sağlıyor. Ek olarak, ergonomiyi geliştiren, yenilikçi sağ elini kullanan USB hub, tüm ses, video ve verilerin ışık hızında iletimi için harici cihazlara 95 W güç sağlıyor.

Çevre dostu

Fujitsu, 24" ekranlar, 90'ı geri dönüştürülmüş malzeme olan 100 karton ambalaj kullanmak gibi tedarik zinciri hedeflerini karşılayarak, sosyal ve çevresel sorumluluğun bir sonraki adımı olan TCO 9.0 sertifikasına ulaşan dünya çapında ilk firma.

LIFEBOOK U9311A

Hareket halindeyken çalışmayı tercih eden kullanıcılar için Fujitsu’nun kapsamlı dizüstü bilgisayar seçeneklerine en yeni eklediği ürünü LIFEBOOK U9311A, yalnızca Fujitsu SELECT kanal iş ortakları tarafından kullanılabilen uygun fiyatlı, zarif ve ultra mobil dizüstü bilgisayar, güçlü AMD işlemcilere (AMD Ryzen™ 7'e kadar) dayanır ve grafiklerin olağanüstü bir şekilde işlenmesi için yerleşik AMD Radeon™ grafik çipine sahip.

Rahatlıkla taşınabilir LIFEBOOK U9311A yalnızca 885g ağırlığında, 15,5 mm'lik ince bir profile sahip ve gün boyu pil ömrü sunuyor. Full HD parlama önleyici ekranı, minimalist tarzı, ince çerçevesi ve ultra küçük web kamerası sayesinde ekran boyutu en üst düzeye çıkarılırken mükemmel bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

Dahili HD kızıl ötesi kamerayı kullanan Windows Hello ile yüz tanıma da dahil olmak üzere güvenlik özellikleri sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı