Fujitsu’nun Yenilenen PRIMERGY Sunucuları KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Süreçlerini Daha da Hızlandırıyor

Fujitsu, küçük ve büyüyen işletmeler için dijital dönüşüm (DX) programlarını desteklemek üzere yenilenmiş bir PRIMERGY mono-soket sunucu portföyü başlatıyor.

  • 05 Ekim 2021
  • Fujitsu’nun Yenilenen PRIMERGY Sunucuları KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Süreçlerini Daha da Hızlandırıyor için yorumlar kapalı
  • 541 kez görüntülendi.
Fujitsu’nun Yenilenen PRIMERGY Sunucuları KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Süreçlerini Daha da Hızlandırıyor

Fujitsu, küçük ve büyüyen işletmeler için dijital dönüşüm (DX) programlarını desteklemek üzere yenilenmiş bir PRIMERGY mono-soket sunucu portföyü başlatıyor. 

En yeni M5 nesil PRIMERGY raf ve kule sunucuları, küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ’ler) ileri teknolojiyi hızla entegre etmelerini ve daha fazla büyüme, kârlılık, esneklik ve müşteri memnuniyeti elde etmelerini kolaylaştırıyor.

Genellikle sadece büyük işletmeler için uygun bir strateji olarak kabul edilen dijital dönüşüm, KOBİ'ler için geleceği güvence altına almak amacıyla kritik bir başarı faktörü olarak eşit derecede önemli görülüyor. Ancak, bunu başarmak belirli bir altyapı yatırımı gerektiriyor. Gartner'a göre, KOBİ'lerin farklı BT gereksinimleri var ve genellikle kısıtlı BT bütçeleri ve personel kaynaklarının yanı sıra farklı BT zorluklarıyla karşı karşıya kalıyorlar.

En yeni Fujitsu Sunucu PRIMERGY mono soketli M5 sistemleri, KOBİ’lerin kritik iş yüklerini ve müşteri veri gereksinimlerini desteklemek için ideal altyapıyı sağlıyor. Yeni FUJITSU PRIMERGY, 4, 6 veya 8 çekirdekli Intel Xeon E-2300 işlemcileri veya isteğe bağlı olarak en son çıkan yüksek performanslı Intel Pentium’a sahip, çok çekirdekli, endüstri standardı işlemcilerden tam olarak yararlanarak performans ile fiyat duyarlılığını bir arada sunuyor. Dört adede kadar bellek yuvası, 3200 MT/s hızında çalışan DDR4 DIMM modülleriyle 128 GB'a kadar destek sağlayarak gelişmiş performans ve PCI Express (PCIe) 4.0.1 sayesinde daha yüksek ağ hızlarıyla geliştirilmiş veri aktarımı sağlıyor.

KOBİ'ler de artan üretkenlikten yararlanmak istiyor

Fujitsu Yazılım Altyapı Yöneticisi (ISM), tek bir kullanıcı arabirimi kullanarak tüm altyapı üzerinde merkezi kontrol ve yeni IrMC S6 gelişmiş uzaktan yönetim sağlıyor. Buna ek olarak, küçük işletmelerin kritik iş ve müşteri veri ihtiyaçlarını desteklemek için ihtiyaç duyduğu güvenilirlik ve güvenlik için yeni sunucular Intel Virtual RAID on CPU (VROC) 2 ile birlikte kullanılabiliyor.

PRIMERGY iş sürekliliği seçenekleri arasında açık ortamlarda güvenilir çalışma sağlamaya yardımcı olacak bir Toz Koruma Kiti (PRIMERGY TX1320 M5 için) ve yedek güç kaynakları, çalışırken takılabilir yedek fanlar ve modüler RAID ve LAN denetleyicileri bulunuyor. Yeni sistemler, bir iş yükünün veya hizmetin en hassas bölümlerini donanımla geliştirilmiş güvenlikle koruyor ve buna ek olarak veri merkezinde yetkisiz fiziksel erişimi önlemek için kilitlenebilir bir ön çerçeve sunuyor.

Fiyatlandırma ve erişim

Yeni Primergy sunucuları doğrudan Fujitsu'dan veya Select kanal iş ortakları aracılığıyla sipariş edilebilir. Fiyatlandırma bölgeye ve sistem yapılandırmasına göre değişim gösterebilir. Primergy TX1310 M5 sunucusu Ekim 2021'den itibaren sipariş edilebilir; PRIMERGY RX1330 M5, PRIMERGY TX1320 M5 ve PRIMERGY TX1330 M5 Aralık 2021'den itibaren sipariş edebilirsiniz.

Editöre notlar

1PCI Express (PCIe) 4.0, eklenti kartlarını ve M.2 sürücülerini bağlamak ve pcie 3.0'ın iki katı veri aktarım hızı sağlayan bir PCIe'nin içindeki yongaları birbirine bağlamak için kullanılan en son PCIe arayüzüdir.

2 Intel VROC, doğrudan CPU'ya bağlı NVMe SSD'ler için özel olarak tasarlanmış kurumsal, hibrit bir RAID çözümüdür.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı